Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Πήρε παλικαρίσιο βαθμό στο Καυτανζόγλειο ο Αλμωπός - Έσωσε την παρτίδα στο τέλος ο Εδεσσαϊκός (VIDEO)

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Με δύο ισοπαλίες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League 2 οι δύο εκπρόσωποι της Πέλλας, ο Αλμωπός που έφυγε με την λευκή ισοπαλία από το Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή και ο Εδεσσαϊκός πήρε βαθμός στο τέλος τον εντός έδρας βαθμό από την ΑΕ Καρίτσας με σκορ 1 - 1.

Στην Θεσσαλονίκη ο Αλμωπός έπαιξε στα ίσα τον ιστορικό αντίπαλό του για ένα ημίχρονο μέχρι την αποβολή του Μεντί στο 40 λεπτό, στο δεύτερο όμως ο Ηρακλής έπαιξε στο μισό γήπεδο την ομάδα της Αριδαίας, οι παίκτες όμως του Γιώργου Τυριακίδη με πολύ καλή αμυντική τακτική δεν άφησαν τους γηπεδούχους να τους απειλήσουν ουσιαστικά.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού ήταν για τον Γηραιό στο 44ο λεπτό όταν ο Ιωαννίδης σούταρε απο την μικρή περιοχή με τον Καραγιαννίδη να διώχνει ενστικτωδώς εντυπωσιακά.
Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα ο Αλμωπός πήγε στους 8 βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Στην Έδεσσα ο Εδεσσαϊκός δεν ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι καλός και δίκαια δεν πήρε κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Καρίτσας, με το τελικό 1 - 1 να χαρακτηρίζεται θετικό αποτέλεσμα με την τροπή που πήρε το παιχνίδι.
Οι πράσινη βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 54ο λεπτό και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 85ο λεπτό με κεφαλιά του Σκαθαρούδη.
Ο Εδεσσαϊκος μετά απο αυτή την ισοπαλία πήγε στους 5 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.



9 σχόλια:

  1. Καλό αποτέλεσμα για τον Αλμωπο αν σκεφτεί κανείς ότι την τελευταία φορά που πήγε Καυτανζόγλειο ο Τυριακίδης έφαγε 6 γκολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xaxa σοβαρά 6 γκολ άρπαξε ? Με ποια ομάδα ηταν τότε?

      Διαγραφή
  2. Ο καημος σας ο τυριακιδης ειναι ζηλιαρηδες.κακοψυχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μ αυτα και μ αυτα είναι σταθερα ο κορυφαιος προπονητης σε ακτίνα 3 Νομών.Ετσι λένε απο Βέροια μέχρι Κιλκις και από Νάουσα μέχρι Γιαννιτσά.Εμεις δεν το ξέραμε.Αυτοί μας το είπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα ποιός να σταθεί δίπλα του ρε φίλε? δεν υπάρχει απο δω κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφηστε τις μικροτητες και τα προσωπικα σας η ομαδα κερδιζει η ομαδα χανει η ομαδα προσπαθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την καλυτερη απαντηση απο ανθρωπο που κρινεται απο αλλους την παιρνουμε απο το αποτελεσμα πρωτα κι απο την σιωπη του δευτερον. Μπραβο κυριε Τυριακιδη.
    Μονο που αυτο δεν μπορεσες να διδαξεις στο πνευματικο σου παιδι πριν χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ 6 Ο ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΙΕΣ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΕΥΓΕ Η ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Ή ΤΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Η ΜΠΑΛΑ.
    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΟΡΓΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?????? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ ΡΕ ΜΠΑΛΑΔΟΦΑΤΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News