Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Η ομάδα του Αλμωπού στα σχολεία της Αριδαίας

Ανακοίνωση

Tην Παρασκευή 13/10 σύσσωμη η ομάδα του Αλμωπου επισκέφτηκε τα δημοτικά σχολεία της Αριδαιας μοιράζοντας μαθητικές-οικογενειακες εκπτωτικες κάρτες για όλα τα εντός εδρας παιχνίδια της ομάδας στην Γ Εθνική.

Με την συγκεκριμένη κάρτα μπορούν οι γονείς των κατόχων παιδιών να εισέρχονται στο γήπεδο (απαραίτητη προϋπόθεση η παρουσία του παιδιου μαζί με τον γονέα) για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με έκπτωση στο εισιτήριο 5€ (κανονική τιμή 10€).

Με την εγγραφή των παιδιών στα τμήματα της Ακαδημιας μας δίνεται κάρτα Διαρκειας αξιας 50€ εντελως ΔΩΡΕΑΝ.

Η Ακαδημια μας ήδη έχει μοιράσει σε όλους τους γονείς των παιδιών που είναι γραμμένα στα τμήματα υποδομής ΔΩΡΕΑΝ κάρτες διαρκείας για τα παιχνίδια της μεγάλης ομάδας.

Επίσης για όλα τα παιδιά που είναι γεννημένα το έτος 2011-2012 η Ακαδημια του Αλμωπου προσφέρει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ετήσια συνδρομή!

Μετά την επίσκεψη στα σχολεία η παίκτες του Αλμωπου απόλαυσαν τον καφέ τους στο Memories of coffee.











1 σχόλιο:

  1. Πολύ σωστα δουλεύει ο φετινός Αλμωπός σε όλους τους τομείς. Μπραβο σας ασχολείστε με όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News