Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τους λαμπρούς εορτασμούς για την Απελευθέρωση της Έδεσσας! Μόνο στο Aridaia News!

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Σήμερα γιορτάζει η Έδεσσα! Πριν από 105 χρόνια η πόλη απελευθερώθηκε από τον Οθωμανικό ζυγό. Είχε βέβαια προηγηθεί ο Μακεδονικός Αγώνας, στον οποίο οι Εδεσσαίοι είχαν πολύ σημαντική συμβολή! Η Έδεσσα ήταν ένα από τα σημαντικότερα κέντρα του αγώνα του Ελληνισμού για την απελευθέρωση του τόπου. Τιμούμε τους αγώνες των προγόνων μας, που έδωσαν τα πάντα για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι!

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News