Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Λυκόστομο: Η έκπληξη στην χοροδιδάσκαλο Πολυξένη Νάνου! Έμεινε άφωνη! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μόνο στο Aridaia News!

Δείτε το βίντεο αποκλειστικά στο Aridaia News

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξαν τα παιδιά του χορευτικού τμήματος Λυκοστόμου στην χοροδιδάσκαλο Πολυξένη Νάνου που παντρεύεται σε λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια της Γιορτής Κάστανου.

Δείτε το βίντεο αποκλειστικά στο Aridaia News:
.

5 σχόλια:

  1. Αφού είσαι η καλύτερη ρε Πολυξένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκλαψα πραγματικα. Πολυ αληθινο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος έχει γνωρίσει προσωπικά την Πολυξένη ξέρει για πόσο σπάνιο και ηθικό άνθρωπο μιλάμε. Μια κοπέλα θησαυρός. Οι ώρες οι καλές Πολυξένη!!! Σου αξίζουν τα καλύτερα και μόνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ο γαμπρός δεν πάει πίσω.
    Διαμάντι ακατέργαστο είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News