Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Η Αργυρώ Σουρτζή από την Λαμία, στην Αριδαία για δουλειά! Άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα του Aridaia News! #almopia_edition

Δείτε το βίντεο

Μία παρά δέκα... έχω ακόμα ώρα. Μία ακριβώς, μία και δέκα. Άργησα για μια ακόμα φορά και θα με ψάχνουν. Το άγχος νομίζω ότι θα ξεχειλίσει από το στόμα μου σαν τους καταρράκτες του Νιαγάρα.

Μπαίνω βιαστικά στο αυτοκίνητο και σκέψεις χοροπηδούν στο μυαλό μου αναιρώντας παταγωδώς η μία την άλλη. Ποια είναι η κοπέλα αυτή; Θα θέλει να απαντήσει σε όσα ρωτήσω ή θα μπλοκάρει, θα μπλοκάρω και θα καταστρέψουμε την συνέντευξη; Τα λόγια του Σταύρου ηχούν στο μυαλό μου έντονα "να είσαι φυσική, να μην αγχωθείς".

Έφτασα... Με περιμένουν ήδη και εγώ προσπαθώ να καλύψω την αμηχανία μου λέγοντας αστεία όπως πάντα, για να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα. Συνήθεια που δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ γιατί με βγάζει από την δύσκολη θέση όπως και τον συνομιλητή μου.

Χαιρετώ και διακρίνω μια ευγενική παρουσία με ένα πολύ λαμπερό χαμόγελο. "Γεια σου Αργυρώ", "Γεια σου Τάνια"... Χαμόγελο! Α, μ'αρέσει αυτό το κορίτσι! Είναι άνετη, είναι δυναμική και νιώθω ότι έχει να μου πει πολλά σήμερα. "Είστε έτοιμες; 3-2-1 ...Πάμε!".

Τάνια

15 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαρεσει πολυ
    συγχαρητηρια για την νεα προσπαθεια
    αγαπαμε αριδαιαnews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΔΑΙΑ ΝΙΟΥΖ ΜΠΡΑΒΟ Μ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poly kali idea!!!!!!!!!!! mprabo sto aridaia news. perimenoume kai ta epomena!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ Η ΑΡΓΥΡΩ!!! ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αργυρω με καθηλωσες θετικα!!Σταυρο Τανια καλη αρχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανυπομωνώ για το επόμενο. Θερμα συγχαρητηρια σε ολους τους συντελεστες. Πολυ φρεσκια προσπαθεια. Ευχομαι να συνεχισετε με τον ιδιο αφθορμητισμο και διαθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ;;;; ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολυ ευχαριστο και θετικο ατομο η Αργυρω, φρεσκια παρουσια και με ορεξη για δουλεια...κοινοφελες προγραμμα με προσφορα και συνειδηση μπραβο στην Αργυρω και σε οσους συνεισφερουν τα μεγιστα στο Δημο Αλμωπιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΑΣ....ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ..ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ....ΝΕΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΤΟΠΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μ ΑΡΕΣΕΙ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο από Αθήνα παιδιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News