Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Η Τζάκρη τα «χώνει» στον Ραγκούση: «Οι πολίτες της Πέλλας με έχουν εκλέξει Βουλευτή 7 φορές»

Αυτή η κόντρα έχει το δικό της ενδιαφέρον, καθώς επί Κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου Ραγκούσης και Τζάκρη είχαν τις καρέκλες Υπουργού και Υφυπουργού Εσωτερικών αντίστοιχα

«Εγώ δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ για να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλοι κυνήγησαν καρέκλες εκεί, άλλοι στη Νέα Δημοκρατία. Εγώ έκατσα σπίτι μου». Αυτή η δήλωση του υποψήφιου για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Γιάννη Ραγκούση ήταν αρκετή για να κάνει έξαλλη τη Βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη.

Η απάντησή της, αφοπλιστική: «Σε σχεση με όσα είπε ο κ. Ραγκούσης για μένα στον ΣΚΑΙ, να του υπενθυμίσω ότι οι πολίτες της Πέλλας με έχουν εμπιστευθεί και με έχουν εκλέξει βουλευτή 7 φορές. Όταν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ οι πολίτες της Πέλλας επιδοκίμασαν την πολιτική μου επιλογή ξαναστέλνοντας με στη Βουλή να τους εκπροσωπώ. Δε διορίστηκα ποτέ βουλευτής. Ο κ. Ραγκούσης πόσες φόρες έχει εκλεγεί βουλευτής με την ψήφο των πολιτών; Μήπως καμία; Και θέλει να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς;».

Αυτή η κόντρα έχει το δικό της ενδιαφέρον, καθώς επί Κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου Ραγκούσης και Τζάκρη είχαν τις καρέκλες Υπουργού και Υφυπουργού Εσωτερικών αντίστοιχα.

Μάλιστα, η κ. Τζάκρη έχει επιτεθεί και παλαιότερα το 2012 στον κ. Ραγκούση, δηλώνοντας τότε ότι «ο Γιάννης Ραγκούσης δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένας κηπουρός του Παπανδρέου, ένας κατ'απονομή υπουργός που δεν κρίθηκε ποτέ από τον λαό».

6 σχόλια:

  1. Και εμεις οι πολιτες της Πελλας ειμαστε πολυ υπερηφανοι που υπηρξαν βοδια που σα εξελεξαν για 7 φορες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα τον παπαρα, εγινε και πολιτικος ο Ραγκουσης εεεααασιχτιρ κουναβι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ κα ΤΖΑΚΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Ο ΘΥΡΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ. ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΟΛΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δημοκρατια εχουμε, καποιοι την ψηφιζουν, τωρα γι αυτο που λες οτι ειναι ολα για την καρεκλα....σιγα το νεο, κανενας δεν σε γαμαει ελληνα, κοιμησου και ονειρεψου.

      Διαγραφή
  4. Κυρία Θεοδώρα Έλεος! Φύγετε εσείς οι παλιοί βουλευτές, αφήστε καινούργιους για το νομό. Φύγετε, ότι ήταν να προσφέρετε σε σας και στον κόσμο το προσφέρατε. Τώρα δεν έχετε κάτι άλλο.Φύγετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κυρία Τζάκρη αφού έχει βολεψει τον μισό νόμο και έχει κάνει χιλιάδες ρουσφέτια νομίζει ότι βγαίνει βουλευτής με την αξία της.
    Αφού έσκισε τα μνημόνια και ψήφισε άλλα δύο από αυτά έχει το θράσος να μιλάει.
    Δυστυχώς ο κόσμος είναι πρόβατα και αν κατέβει με την ΝΔ για να μην χάσει τα 10.000€ το μήνα και μετά πως θα πάρει τα επώνυμα ρούχα και παπούτσια που φοράει πάλι θα βγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News