Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Παραμυθένια η νέα είσοδος των Λουτρών με... «σφραγίδα» Δημήτρη Μπίνου! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες

Σαν βγαλμένη από παραμύθι είναι η νέα είσοδος των Λουτρών, που δίνει πλέον ταυτότητα στην Λουτρόπολη από την πρώτη στιγμή που ο επισκέπτης φτάνει εκεί και η οποία έχει τη «σφραγίδα» του Δημάρχου Αλμωπίας και Προέδρου των Λουτρών κ. Δημήτρη Μπίνου.

Δείτε τις φωτογραφίες:














10 σχόλια:

  1. ΜΠΙΝΟ ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΙΜΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ. ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΑ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φωτογραφίες χωρίς τον Δήμαρχο; επιτέλους και ετσι φαίνοντε τα εργα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και νομιζεις οτι θα τον ψηφισουν; θα φαει φουμο στο Λουτρακι

      Διαγραφή
  4. Πασοη βλέπε να μαθαίνεις. Αυτά ειναι έργα. Εσύ τι έχεις να μας δείξει από τη θητεία σου ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΚΕΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ? ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ, ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  5. Δημαρχε η νεολαια ειναι μαζι σου,συνεχισε να σηκωνεις σκονη με τα εργα σου σ'αγαπαμε πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελεια η εισοδος οντως,μπραβο!!
    σε συνεχεια του δρομου συνανταει κανεις αριστερα του ενα κτηριο εμφανως εγκαταλελειμενο στο οποιο μενουν ηλικιωμενοι οι οποιοι κατα την γνωμη μου κακως μιας κ απλωνουν τα ρουχα τους οπως ειναι φυσιολογικο γιαυτους φατσα καρτα στην εισοδο των λουτρων,το πρωτο εργο κοστισε καποιες χιλιαδες ευρω το δευτερο δεν κοστίζει τιποτα απλα δεν βαζεις κοσμο εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News