Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Συνάντηση του Δημάρχου με γονείς: Ξεκινούν οι εργασίες στο Νηπιαγωγείο Προμάχων

"Έχουμε επισκεφθεί το Νηπιαγωγείο, έχουμε καταγράψει όλα τα ζητήματα και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύσεις σε προβλήματα που συσσωρεύτηκαν εδώ και πολλά χρόνια"

Με επισκέφτηκαν στο γραφείο μου στο Δημαρχείο γονείς του Νηπιαγωγείου Προμάχων, για να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολικό κτίριο που στεγάζει τα παιδιά.

Τους ανακοίνωσα ότι έχουν ήδη προχωρήσει οι διαδικασίες και ξεκινούν το επόμενο διάστημα τόσο στις κτιριακές υποδομές, όσο και στον αύλειο χώρο και την περίφραξη.


Γι’ αυτό το λόγο, αναζητούμε έναν χώρο, πιθανότατα στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού, ώστε να μεταφερθούν προσωρινά οι μαθητές μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Έχουμε επισκεφθεί το Νηπιαγωγείο, έχουμε καταγράψει όλα τα ζητήματα και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύσεις σε προβλήματα που συσσωρεύτηκαν εδώ και πολλά χρόνια.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News