Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Αλέξης Τσίπρας πάει στο Άγιο Όρος

Ο Πρωθυπουργός θα βρεθεί στο Άγιον Όρος για 1.5 ημέρα σχεδόν, αφού το πρόγραμμά του είναι πάρα πολύ επιβαρυμένο

Επιστολή προς την Ιερά Κοινότητα να επισκεφθεί το Άγιον Όρος, έστειλε σύμφωνα με πληροφορίες το Γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.

Οπως αναφέρει το romfea.gr ο Πρωθυπουργός έστειλε σήμερα επιστολή στην Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους, η οποία με την σειρά της κάλεσε τους αντιπρόσωπους των 20 Μονών «εις έκτακτον συνεδρίαν», για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της επίσκεψης.

Πληροφορίες του romfea.gr αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός θα βρεθεί στο Άγιον Όρος για 1.5 ημέρα σχεδόν, αφού το πρόγραμμά του είναι πάρα πολύ επιβαρυμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η επίσκεψη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το romfea.gr και ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα αφιχθεί στο Άγιον Όρος, μετά από πρόσκληση της Ι.Μ. Παντοκράτορος για τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας που ολοκληρώθηκε φέτος.

Επίσης να σημειωθεί ότι υπάρχουν αντιδράσεις από ομάδα Αγιορειτών, οι οποίες θα κορυφωθούν στην αυριανή συνεδρίαση της Ιεράς Κοινότητας.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News