Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Σε τροχιά δημιουργικότητας και συνετής διαχείρισης η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Η ΔΗ.Κ.Ε.Α.

ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΚΩΣΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ

Σε τροχιά δημιουργικότητας και συνετής διαχείρισης βρίσκεται η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.) Αλμωπίας. Αυτό διαπίστωσε για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον Πρόεδρο κ. Κώστα Ζαχαριάδη στα γραφεία της Επιχείρησης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, κατά το 2016 αποπληρώθηκε το ποσό των 90.000 ευρώ που αφορούσε σε οφειλές του έτους 2011 προς την Εφορία, τη στιγμή μάλιστα που υπήρχε σχετική ρύθμιση μέχρι το 2023. Με αυτόν τον τρόπο, η Δημοτική Επιχείρηση απαλλάχτηκε από ένα σημαντικό βάρος και πλέον μπορεί να βρει τον βηματισμό της όσον αφορά στον κοινωφελή της χαρακτήρα.

Σήμερα οι εργαζόμενοι των κοινωνικών δομών πληρώνονται στην ώρα τους, χάρη στον ορθό προγραμματισμό και τη χρηστή διαχείριση των χρημάτων, ενώ παράλληλα συνεχώς ενισχύεται το κοινωνικό έργο της ΔΗ.Κ.Ε.Α.

Ο Δήμαρχος μαζί με τον κ. Ζαχαριάδη επισκέφθηκαν το κτίριο που στεγάζεται το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ.), όπου πραγματοποιούνται εργασίες επισκευής και συντήρησης ώστε να απολαμβάνουν τα παιδιά ένα ακόμα καλύτερο περιβάλλον. Μάλιστα, στον προγραμματισμό της ΔΗ.Κ.Ε.Α. είναι, ανάλογες εργασίες να πραγματοποιηθούν και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ.) ΑμεΑ. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού στο παλαιό Δημαρχείο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και έχει αλλάξει η εικόνα αυτού του ιστορικού κτιρίου για την πόλη της Αριδαίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντηση, ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Ζαχαριάδη για τη δυναμική του παρουσία και για την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζει τον σημαντικό ρόλο που του έχει ανατεθεί. Όπως δήλωσε, «ο Κώστας Ζαχαριάδης είναι ένας σημαντικός και χρήσιμος συνεργάτης για εμένα, καθώς με την εμπειρία που διαθέτει και την εργατικότητα που τον διακρίνει θέτει υψηλούς στόχους για τη ΔΗ.Κ.Ε.Α., μια επιχείρηση η οποία από το 2014 που ανέλαβε η δική μας Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα έχει κάνει σημαντικά βήματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News