Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Πάντα και παντού Νίκη Βορεινού... Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τον ετήσιο χορό της ομάδας!

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Aridaia News από τον ετήσιο χορό της ομάδας

«ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ» είναι το σύνθημα της ομάδας, η οποία απόψε βάζει... γκολ στη διασκέδαση. Καλή πορεία τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Aridaia News από τον ετήσιο χορό της ομάδας:





















3 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά του Βορεινου.Ήταν όλα τέλεια.Περάσαμε πολύ ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στην Νίκη Βορεινού. .Ήταν ένα πανέμορφο γλέντι και μας απςδειξαν τα παιδιά οτι ειναι μια "γροθιά " και βοηθησαν όλοι για το αποτέλεσμα. ..Πάντα και παντού ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΎ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο υπέροχα όλα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News