Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Αυτό είναι το νέο τραγούδι remix του Παντελίδη (VIDEO)

Το τραγούδι ανέβασε ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, στο Facebook

Ανήμερα της γιορτής του Αγίου Παντελεήμονος επέλεξε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη για να κυκλοφορήσει το remix του τραγουδιού «Κακό σκυλί» που είχε ερμηνεύσει ο αδικοχαμένος τραγουδιστής το 2013.

Το remix είναι του Βαλεντίνο και το τραγούδι ήδη έχει πάνω από 50.000 προβολές στο Youtube, παρότι ανέβηκε πριν λίγες ώρες.

Το τραγούδι ανέβασε ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, στο Facebook.

Δείτε την ανάρτησή του και ακούστε το νέο remix του τραγουδιού "Κακό σκυλί":

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News