Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Όλα τα ονόματα διασήμων που «παίζουν» για το Nomads του ΑΝΤ1

Ο αριθμός των παικτών θα είναι 18 και αυτοί θα χωριστούν σε τρεις εξάδες

Ο ΑΝΤ1 αυτήν την περίοδο προετοιμάζεται πυρετωδώς για το ριάλιτι με το οποίο θέλει να «χτυπήσει» το Survivor του ΣΚΑΪ, το Nomads.

Αν και ακόμα είναι νωρίς έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται τα ονόματα των διασήμων που τους έχει προταθεί να βρίσκονται στο ριάλιτι, ενώ στο κανάλι οι αιτήσεις από τον υπόλοιπο κόσμο καταφτάνουν κατά χιλιάδες.

Ο αριθμός των παικτών θα είναι 18 και αυτοί θα χωριστούν σε τρεις εξάδες. Η μία εξάδα θα αποτελείται από εκπροσώπους της σόουμπιζ, η δεύτερη από ανθρώπους που με κάποιον τρόπο απέκτησαν κάποια δημοσιότητα, κυρίως μέσω τηλεόρασης και της συμμετοχής τους σε προηγούμενα ριάλιτι, και η τρίτη θα αποτελείται από ανθρώπους που δεν είναι γνωστοί ευρέως με κάποιον τρόπο. 

Προς το παρόν ακούγονται πολλά και διαφορετικά ονόματα για τις δύο ομάδες των διασήμων. Σύμφωνα με το protothema.gr, ακούγεται έντονα το όνομα της τηλεπαρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία είναι και ο δημοφιλής Μιχάλης Ζαμπίδης. Τα ονόματα των μοντέλων Δημήτρη Αλεξάνδρου και Γιώργο Μανίκα παίζουν επίσης στη λίστα όπως και αυτό του σεφ Διονύση Αλέρτα.

Σενάρια κάνουν λόγο και για συμμετοχή του Τρύφωνα Σαμαρά αλλά και της Μάγκυς Χαραλαμπίδου. Η Αρτεμις Αστεριάδη, η Ελενα Γαλύφα και η Ευαγγελία Τσιορλίδα είναι τρεις ακόμη υποψήφιες που ακούγονται έντονα, δίχως όμως να έχουν υπογράψει.

Στη δεύτερη ομάδα των «ημι-διάσημων» ανήκουν πρώην παίκτες ριάλιτι οι οποίοι έγιναν λίγο περισσότερο γνωστοί από τους συμπαίκτες τους, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Μεταξύ αυτών, ακούγονται ο Πρόδρομος, η Γωγώ Γαρυφάλλου -γνωστή και ως «το Γωγουλίνι»-, ο Ηλίας Βαλάσης και πολλοί άλλοι, αν και το πλέον επιτυχημένο θα ήταν να μπορούσε να ενταχθεί στο παιχνίδι η Ασπα Τσίνα.

Η τρίτη ομάδα θα αποκαλυφθεί μετά την ολοκλήρωση του κάστινγκ που θα κρατήσει ως τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Παρουσιαστής θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Παλαουάν στις Φιλιππίνες. Η διαδικασία είναι αρκετά διαφορετική από του Survivor.

Η μια ομάδα θα μπορεί να διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο όπου θα απολαμβάνει όλες τις εκδοχές της πολυτέλειας: φαγητό, σπα, ποτά, περιποίηση. Η δεύτερη ομάδα θα μένει σε χωριό παρέα με ιθαγενείς. Η τρίτη ομάδα θα μένει σε ερημική παραλία, η οποία ούτως ή άλλως χρησιμοποιείται κατά κόρον σε ριάλιτι επιβίωσης.

Οι «Νομάδες» θα προβάλλονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, στη ζώνη του prime time, και η διάρκεια των επεισοδίων θα αγγίζει τα 90 λεπτά. Κάθε Δευτέρα θα πραγματοποιούνται αγωνίσματα για να γίνει και η επιλογή του μέρους στο οποίο θα κατευθυνθεί κάθε ομάδα. Τρίτη θα γίνεται αγώνας επάθλου, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη θα πραγματοποιούνται οι αγώνες για την περίφημη ασυλία. Παρασκευή θα αποχωρεί ο παίκτης που θα χάνει, θα μπαίνει υποψήφιος και φυσικά θα επιλέγεται μέσω ψηφοφορίας από το κοινό. Το Σαββατοκύριακο μάλλον δεν θα προβάλλεται εκτός αν το… απαιτήσει η τηλεθέαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News