Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Μοσκοβισί: Όσο λιγότερο μιλάμε για την Ελλάδα στο Eurogroup, τόσο το καλύτερο

Ο πρόεδρος Γιούνκερ θα είναι στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη

«Όσο λιγότερο μιλάμε για την Ελλάδα στο Eurogroup, τόσο καλύτερο σήμα για το μέλλον» επανέλαβε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το Eurogroup.

O ίδιος, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ανέφερε ότι η δεύτερη αξιολόγηση έκλεισε «επίσημα» με την έγκριση της δόσης των 8,5 δισ. και την εκταμίευση σήμερα των 7,7 δισ. εξ αυτών. «Αυτά είναι πολύ καλά νέα καθώς και η επιβράβευση για μια χώρα και έναν λαό που κάνει προσπάθειες, θυσίες και μεταρρυθμίσεις. Πιστεύω ότι αυτή η απόφαση ανοίγει το κεφάλαιο της ανάκαμψης, της εμπιστοσύνης, των επενδύσεων και της απασχόλησης που μπορεί να ακολουθήσει για την Ελλάδα» τόνισε.

Eρωτηθείς για το πότε η Επιτροπή θα τερματίσει τη διαδικασία περί υπερβολικού ελλείμματος της Ελλάδας, απάντησε: «Να έχετε λίγη ακόμα υπομονή. Ο πρόεδρος Γιούνκερ θα είναι στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη, θέλουμε όλοι η επίσκεψη να πάει καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News