Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Ανοικτά την Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα, λόγω θερινών εκπτώσεων

Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων

Ανοιχτά θα είναι αύριο Κυριακή 16 Ιουλίου 2017, τα εμπορικά καταστήματα, σε όλη την Ελλάδα, με τη δυνατότητα που τους δίνει ο νόμος να λειτουργούν από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων, που ξεκίνησαν στις 10 Ιουλίου 2017 και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017.

Ωστόσο, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ) έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία αντιδρώντας στην κυριακάτικη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, ενώ κάλεσμα στους εργαζόμενους και τους καταναλωτές να μη δουλέψουν και να μην ψωνίσουν την αυριανή μέρα απηύθυνε και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος (ΕΕΚΕ).

Από την πλευρά του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) χαρακτηρίζει «άδικη και παράλογη» την Κοινή Υπουργική Απόφαση, που επιτρέπει προαιρετικά τη λειτουργία εμπορικών επιχειρήσεων 32 Κυριακές τον χρόνο, σε συγκεκριμένες περιοχές, συμπεριλαμβανομένου και του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News