Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας: Διαβάστε τα νέα της ομάδας καθώς και τις μεταγραφικές κινήσεις

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Μια απο τις ομάδες που λειτουργούν όλα ρολόι το φετινό καλοκαίρι είναι ο Μ.Α. Πέλλας, αφού ο πρόεδρος Γιώργος Ιωαννίδης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Κάτι το οποίο φαίνεται στις μεταγραφές της ομάδας, τις οποίες έχει αναλάβει ο Λάζαρος Μακρίδης, που θυμίζουμε πως από στην αρχή του καλοκαιριού ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή και σε συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Μαυροβουνιώτη δημιουργούν ένα άκρως νεανικό ρόστερ.

Μπορεί από την ομάδα να αποχώρισαν τα τρία βαριά χαρτιά, Μπουράκης, Κατσαμακίδης και Ιωσηφίδης με προορισμό τον Εδεσσαϊκό, η διοίκηση όμως φρόντισε γρήγορα να αποκτήσει τους αντικαταστάτες τους.

Συγκεκριμένα στον Μ.Α. Πέλλας την νέα σεζόν θα αγωνίζονται:
-Ο 17χρονός τερματοφύλακας Γιώργος Υφαντίδης από Φίλιππο Πενταπλατάνου
-Ο 21χρονος επιτελικός μέσος Αδάμ Χαχαμίδης από Α.Ο. Δάφνη Ακροποτάμου
-Οι Αλέξανδρος Γουστέρης(επιθετικός), Ευθύμης Τοπάλης(Μέσος) και Διαμαντή Παπαγεωργίου(Μέσος) από την Α.Α.Γ
-Ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Ζούζουλας από τον Άρη Αμπελειών
-Ο μέσος Δημήτρης Σιταράς από τον Π.Α.Ο.Κ. Δαμιανού
-Και ο μπακ Γιώργος Βασιλάκογλου από τον Μακεδονικό Γέφυρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News