Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Κοιμούνται στον δρόμο στην Κω, φοβούμενοι τους μετασεισμούς

Περισσότεροι από 200 μετασεισμοί έχουν σημειωθεί μετά την ισχυρή καταστροφική δόνηση

Οι φόβοι των μετασεισμών που είναι συνεχείς στην Κω μετά τον φονικό σεισμό των 6,6 Ρίχτερ τα ξημερώματα της Παρασκευής ανάγκασαν αρκετούς πολίτες στο νησί να περάσουν τη νύχτα τους στον δρόμο, προτιμώντας να κοιμηθούν έξω παρά στο σπίτι.

Περισσότεροι από 200 μετασεισμοί έχουν σημειωθεί μετά την ισχυρή καταστροφική δόνηση, με τους σεισμολόγους να αναμένουν ότι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. «Τις επόμενες ημέρες πρέπει να περιμένουμε πολύ ισχυρούς μετασεισμούς. Το μέγεθος των οποίων μπορεί να φτάσει και το 6», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης.

Το νησί υπέστη σοβαρές καταστροφές σε κτίρια και μνημεία, με τις αρχές να προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές. Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν, δεκάδες τραυματίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News