Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Συντήρηση του κτιρίου που στεγάζει τον Σύλλογο Γυναικών Όρμας

Οφείλουμαι να σταθούμε κοντά στους συλλόγους και στην προσπάθειά τους

Ο Σύλλογος Γυναικών Όρμας είναι από τους σημαντικούς συλλόγους του Δήμου Αλμωπίας, που δραστηριοποιήται σε πολλούς τομείς. Οφείλουμαι να σταθούμε κοντά στους συλλόγους και στην προσπάθειά τους. Ο πολύ όμορφος χώρος όπου στεγάζεται ο σύλλογος, χρειάζεται συντήρηση και δεν την αρνηθήκαμε.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News