Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα στο οδικό δίκτυο της Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Η γενικότερη βελτίωση του οδικού δικτύου είναι προτεραιότητά μας και εργαζόμαστε μεθοδικά στην κατεύθυνση αυτή», υπογράμμισε η κ. Αηδονά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο της συντήρησης εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, το οποίο εκτελείται από την αρμόδια Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 321.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πέλλας & Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά παρακολουθεί την εξέλιξη του έργου και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία. «Η παρέμβαση στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας μας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, καλυτερεύει τις συνθήκες διέλευσης οδηγών και κυκλοφορίας οχημάτων. Η γενικότερη βελτίωση του οδικού δικτύου είναι προτεραιότητά μας και εργαζόμαστε μεθοδικά στην κατεύθυνση αυτή», υπογράμμισε η κ. Αηδονά.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, άμεσα ολοκληρώνεται η συνολική παρέμβαση στην Ε. Ο. Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης, η οποία περιλαμβάνει την είσοδο και έξοδο της Νέας Πέλλας, τον κόμβο Γουμένισσας και τον κόμβο στο ύψος της εταιρείας «Παυλίδης», ενώ το επόμενο διάστημα οι εργασίες θα «μεταφερθούν» στο οδικό τμήμα της Επαρχιακής Οδού Σκύδρας – Ριζού. Το έργο περιλαμβάνει αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος και, όπου απαιτείται, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και διαγράμμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News