Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ. με φορτηγό στην στροφή της Πιπεριάς - ΔΕΙΤΕ εικόνες από το σημείο του τροχαίου

Δείτε εικόνες από το σημείο του ατυχήματος

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη στροφή της Πιπεριάς (δρόμος προς Λουτράκι), όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονη συγκρούστηκε με φορτηγό αυτοκίνητο.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε η οδηγός του Ι.Χ. η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ δημιουργήθηκε μεγάλη ουρά από αυτοκίνητα καθώς εμποδίστηκε η κυκλοφορία. 

Δείτε εικόνες από το σημείο του ατυχήματος:






1 σχόλιο:

  1. Πριν και μετα την Πιπεριά απαιτείται διόρθωση των κλίσεων του δρόμου και αντιολισθητική άσφαλτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News