Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Τον καθαρισμό του δρόμου Όρμας - Σαρακηνών ζήτησε ο Γιάννης Ρώσσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Ρώσση στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

«Θέλω να ενημερώσω το σώμα και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο. Υπάρχει ένας δρόμος από την Όρμα στους Σαρακηνούς, που εξυπηρετεί όχι μόνο τους κατοίκους αυτών των χωριών αλλά και εκτός Αλμωπίας. Στο δεύτερο χιλιόμετρο μεταξύ Όρμας και Σαρακηνών έχουν φυτρώσει πλατάνια και δεν έχει πρόσβαση ούτε ορατότητα. Υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Αυτό πρέπει να γίνει οπωσδήποτε».

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News