Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Δεν ξανάγινε! Πρωτοφανής επίθεση Σηφάκη κατά της Δημοτικής Αρχής - Απίστευτο μίσος και ύβρεις

Πρωτοφανής επίθεση Σηφάκη κατά της Δημοτικής Αρχής

Με μία πρωτοφανή δήλωση γεμάτη μίσος και προσωπικές επιθέσεις ο Γιάννης Σηφάκης έριξε «μαύρο» στις όποιες σχέσεις του με την Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας. Μία δήλωση που πραγματικά έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια και αλγεινή εντύπωση για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τον ρόλο του ως Βουλευτής. Αναρωτιόμαστε, για τον κ. Σηφάκη η αντίθετη άποψη είναι στοιχείο γκεμπαιλισμού; Θα πρέπει κατά τη γνώμη του να συμφωνούν όλοι μαζί του και με την Κυβέρνηση που υπηρετεί; Γιατί δεν αναρωτιέται, πως είναι δυνατόν να μην προκύπτουν ανάλογα ζητήματα με κανέναν άλλον Βουλευτή του Νομού μας παρά μόνο με τον ίδιο;

Για να μπούμε στην ουσία της δήλωσης, με αφορμή την κάθετη άρνηση του Δήμου Αλμωπίας να δεχτεί τη δημιουργία πρότυπου καταυλισμού Ρομά στα πλαίσια των σχεδιασμών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Βουλευτής εξαπολύει μία πρωτοφανή επίθεση και εμπλέκεται και πάλι σε ζητήματα λειτουργίας του Δήμου Αλμωπίας. Δεν θυμόμαστε –ίσως οι παλαιότεροι μπορούν να μας διορθώσουν- ανάλογη ανακοίνωση από Βουλευτή εναντίον μιας Δημοτικής Αρχής. Την χαρακτηρίζει ως την «χειρότερη και πιο αντιδημοκρατική Δημοτική Αρχή που πέρασε ποτέ από αυτόν τον τόπο» και προσθέτει: «Η Αλμωπία αξίζει μια τελείως διαφορετική εκπροσώπηση στα δημοτικά πράγματα. Οι πολίτες της Αλμωπίας νοιώθουν καθημερινά την υποβάθμιση και την ανυπαρξία αυτών των εμπαθών ανθρώπων». Μιλάει για «ανικανότητα και γύμνια».

Μάλιστα, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί και το χειροκρότημα και δηλώνει: «Αντί να χειροκροτούν τις τελικές εγκρίσεις για τους δύο αξονικούς στα νοσοκομεία της Πέλλας και την μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού η δημοτική πλειοψηφία του Δήμου Αλμωπίας (ότι έμεινε) και τα παπαγαλάκια τους κάνουν εναντίον μου αναίτιες και αδικαιολόγητες επιθέσεις γκεμπελικού τύπου χωρίς “εχθρό”. Τους καθοδηγεί τυφλά ο κομματισμός και η εμπάθεια του ηττημένου».

Τέτοιες δηλώσεις δεν τιμούν κανέναν και σε καμία περίπτωση δεν προάγουν τον πολιτικό πολιτισμό και δεν πάνε τον τόπο μας μπροστά. Πραγματικά προκαλεί εντύπωση και αναρωτιόμαστε πως ο Βουλευτής αντέδρασε με τόσο άσχημο τρόπο που σίγουρα δεν παραπέμπει σε Δημοκρατικές αξίες.

Τις προηγούμενες μέρες ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος προχώρησε σε μία ήπια δήλωση, με την οποία σημείωνε ότι «είμαστε αντίθετοι στη δημιουργία καταυλισμού Ρομά, χωρίς περιστροφές και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης», προσθέτοντας ότι «σε καμία περίπτωση δε συναινέσαμε στη δημιουργία πρότυπου καταυλισμού Ρομά. Μια τέτοια εξέλιξη εννοείται ότι μας βρίσκει αντίθετους. Δεν ξέρω πως και γιατί προέκυψε μια τέτοια παρεξήγηση αλλά θέλω να κάνω ξεκάθαρη τη θέση του Δήμου και να εκφράσω την αντίθεσή μου χωρίς περιστροφές και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης με τον κ. Σηφάκη, ο οποίος πιστεύω τώρα, έχοντας ξεκάθαρη τη θέση μου, που εκφράζει τη βούληση του Δημοτικού Συμβουλίου, να μπορεί να τοποθετηθεί καλύτερα στο συγκεκριμένο ζήτημα με στόχο πάντα το συμφέρον των συμπολιτών μας» (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

55 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΗΦΑΚΗ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ. ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ. ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΝΗ. ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ. ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ.

      Διαγραφή
  2. Δυσκολευομαι να πιστεψω ότι βουλευτης εκλεγμενος από ολους εμας εκφραζεται με αυτόν τον τροπο. Ο ΠΟΛΑΚΗΣ της ΠΕΛΛΑΣ. Κυριε σηφακη εσεις εχετε μπει ηδη στο χρονοντουλαπο. Δεν σας σωζουν ουτε οι δημοτικες εκλογες στις οποιες προσβλεπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sovarepsou voulefta mou. Ti einai ayta poy kaneis. Miga se tsimpise. Olio esena kinigane agori moy??? Koulare ligo giati den se blepw kala. Tha patwseis stis ekloges . tzakri ole.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι" (Πολιτικά) Γιάννη τα έχεις χάσει τελείως; Βλέπεις φαντάσματα; Τόσα πολλά σου τάξανε αν έφερνες τους τσιγγανους στην Αριδαία; Πως θα κυκλοφορήσεις στο δρόμο Γιάννη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορει να χονέψει την ήττα όσα χρόνια και αν περάσουν. Γιάννη εχεις χασει την μπαλα. Ντροπιαστικη δηλωση που σε χαρακτηριζει απολυτα. Λυπαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως είναι… Για χάρη του θα δημιουργηθεί Υπουργείο Ρομά και θα γίνει Υφυπουργός παρά το Υπουργό.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝ ΣΟΥ ΤΑΞΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ. ΧΑΛΑΛΙ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ. ΚΟΤΖΑΜ ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΑΡΙΔΑΙΑ.

      Διαγραφή
  7. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΡΕ ΣΗΦΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ;; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΓΕΣΑΙ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ??? ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ Η ΟΧΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενα έχω να πω: Αίσχος. Τέτοια αήθης επίθεση δεν ταιριάζει σε εκλεγμένο βουλευτή. Αυτή είναι η απάντηση του "βουλευτή" όπως θέλει να αυτοαποκαλείται, στην πολιτισμένη δήλωση του Δημάρχου? Δεν είναι τυχαίο που ο Σαμάντης έβαλε πάνω απο τη δήλωση σου το άρθρο του Κουρτίδη με τίτλο..."Μάθανε οτι γαμιομαστε πλακώσανε κι οι γύφτοι" με ίδιο περιεχόμενο και ύφος όπως εσύ. Σηφάκης-Κουρτίδης συμμαχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΟΙ. ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ. ΑΛΛΑΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΑΜΕΣΩΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άστα
      φίλε το ίδιο και εγώ. Με απογοήτευσε.

      Διαγραφή
  10. μπα εσυ δεν βαζεις μυαλο παιδι μου, πρωτοφανη ηθη κ εθιμα απο βουλευτη, ενα μεγαλο Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φτανει σηφακη ρεζιλι εχεις γινει! Το επιπεδο σου φαινετε απο το κυκλο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΙΠΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ, ΚΑΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε είπα και με είπες χαχαχαχαχ
      ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    2. ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ... ΕΓΩ -> ΕΣΕΝΑ -> ΕΙΠΑ ΔΗΛ. ΕΓΩ ΣΕ ΕΙΠΑ. ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  13. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ. ΜΟΝΟ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι καλό μου.
      Μετα τους γυφτους να κάνουμε και ενα gay peide να δεις και εσύ χαρά

      Διαγραφή
  14. να τον χαιρεστε οσοι ψηφισαν αυτον τον συγκεκριμενο και τους ομοιους του.αν σας περσευουν χρηματα εκει στο συριζα φτιαξετο κολυμβητηριο η κλεισε καμια τρυπα που χουμε σπασει τ αυτοκινητα μας με τ αποχετευτικα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. συνέχισε ετσι Γιάννη μου, πάλι θά ξαναρχίσω τα τσιμπούκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πωπω!!!! Τα είχες κάνει σκατά με τις προηγούμενες δηλώσεις. Τώρα είσαι για γιαούρτωμα. Δεν το γλυτώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είμαι σίγουρος Γιάννη μ ότι σου έταξαν κάτι πολυ καλό για να έχεις σκυλιάσει τόσο πολυ..... κρίμα ... που θέλεις να υποβαθμίσεις τόσο πολυ την αριδαια για το προσωπικό σου όφελος!!!! Είναι δυνατόν να επιμένεις τόσο πολυ για αυτό το θέμα;;; είμαι σίγουρος πως το τέλος θα γίνει ο καταυλισμός των ρομα και δεν μπορείς να αλλάξεις τώρα τίποτα... απλά δεν ξερεις πως να το πεις στην κοινωνία της αριδαιας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με το δημοψήφισμα τα ίδια έκανε και βάλανε οι σύντροφοι του υπουργό την Τζάκρη. Έμεινε με το όχι στο χέρι....

      Διαγραφή
    2. Ναι τον θυμαμαι να βγαζει κατι γεκοιους λογους για να το παιξει καλος στο κομμα. Και το κομμα διαλεξε τη Ντορκα για υπουργο. Χαχαχαχα

      Διαγραφή
  18. Κύριε βουλευτά, δυσανασχετώ βάναυσα ως Πολίτης, με το ήθος και το ύφος σας. Σας υπενθυμίζω ότι, ώς βουλευτής, σε μια έννομη Δημοκρατική Χώρα, είσθε ένας εκ των τριακοσίων υπηρετών για τον καλό, έννομο κι ενάρετο των Πολιτών της. Οι Πολίτες σας εξέλεξαν. Παρόλον ό,τι, γνωρίζω ότι δεν κατέχετε την πλειοψηφία στον Νομό. Ο κ. Σταμενίτης διαθέτει υπερδιπλάσιο, για να μην είπω υπερτριπλάσιο αριθμό ψήφων από εσάς. Σε ό,τι αφορά την ανοίκεια επίθεση σας στην Δημοτική Αρχή,-σε ένα διφορούμενης ουσίας και ακατανόητο ζήτημα, καθόσον οι δημότες είναι και απληροφόρητοι και εκτός των περιέργων σχεδίων σας, σας υπενθυμίζω ότι εσείς είσθε στο Εκτελεστικό Σώμα της Εξουσίας της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η Βουλή απάντων των Ελλήνων ψηφίζει Νόμους, (όχι αποκλειστικά μνημόνια). Η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας εφαρμόζει Νόμους και αποτελεί την πολιτική εξουσία του Δήμου. Απορώ γιατί αδυνατείτε να αντιληφθείτε αυτήν την διακριτή διάκριση των Εξουσιών. Σεβασθείτε λοιπόν, την απόφαση του Δήμου των Πολιτών της Αλμωπίας. Αποφύγετε την σύγκρουση, λόγω πολιτικών σας διαφορών. Η συνεργασία σας με τον κ. Δήμαρχο και το Σώμα της Δημοτικής Αρχής, θα διευκολύνει το εκτελεστικό σας έργο. Η ενάντια θέση, ούτε τον Νόμο γενικά υπηρετεί, ούτε και τον Πολίτη. Κυρίαρχος στην Συνταγματική Δημοκρατία είναι ο Πολίτης. Ο Πολίτης αποφασίζει, μέσω υμών,κι ο σεβασμός στον Πολίτη αποτελεί σεβασμό στο δημοκρατικό μας πολίτευμα. Ο βουλευτής εκτελεί τα, κατά περιοχή, του Πολίτη έννομα συμφέροντα. Όλα τα λοιπά, ενισχύουν την ανομία και, μέσω διχαστικών "προπαγανδιστικών" πλανών, καταστρέφουν την Ελλάδα. Πρός Θεού! Δεν αποτελούμε τα "παπαγαλάκια"του οιουδήποτε κ. Δημάρχου, όταν εκφράζουμε την ενάντια, προς την δική σας θέση, τις απόψεις μας. Ταυτόχρονα, ο πολίτης δεν σωπαίνει ούτε φιμώνεται, αλλά εκφράζεται. Είμεθα ενήλικες, Δημοκρατικοί Πολίτες, σεβόμενοι την Σημαία μας, το Δημοκρατικό μας Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γελαμε με τα σχολια σου ρε Σταυρο ημαρτον βαλε και κανενα που να ειναι απο αναγνωστη. Μπραβο σου Σηφακη συμφωνουμε απολυτα σε ολα. Γελαμε με τη τωρινη δημοτικη αρχη και με οσους την περιβαλουν λογω συμφεροντος. Ο χρονος μετραει αντιστροφα και ευτυχως θα μας αδειασει τη γωνια για να ερθει καποιος σιγουρα πιο αξιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το αξιος πως το ενοεις; καποιος που να σκυβει στον καθε τυχαρπαστο; λιγο λιανα μπορεις να το κανεις κουκουλοφορε;

      Διαγραφή
    2. Noμίζω ΑΞΙΟΣ ξερει τι σημαινει, η μαλλον επειδη εισαι κι εσυ μελος της παραταξης εχεις μια δικη σου ιδεα. Το πραγματικα ΑΞΙΟΣ ελπιζουμε οσο ζουμε να το δουμε μελλοντικα απο καποιον.

      Διαγραφή
    3. Εσένα Γιάννη ο λαός σε έστειλε στην Τρίτη και τελευταία θέση ως υποψήφιο δημαρχο

      Διαγραφή
    4. μπραβο ρε Γιαννη, εκανες τ αχυρα κοματια χα..χα..χα...

      Διαγραφή
  20. κρίμα. στην πίεση χάνεσαι. δεν διαχείριση τα νεύρα σου.η το γραφείο σου κι οι συνεργάτες σου σε παρασύρουν. τι να πω.κρίμα. μα δεν είναι η πρώτη φορά. συνεχώς οποίος σου πει κάτι. ..μπα και κάτω χάθηκες. απογοητεύσει μεγαλγ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απλα μαγκες δεν τον ξερατε.χαιρομαι αφανταστα που καταλαβαινει ο κοσμος.ο ψευτης κ κλεφτης παντα τον πρωτο χρονο χαιρονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε Γιαννη ο θαυμασμος σκυλου σου νομιζεις οτι σε κανει υπεροχο? συνελθε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χειροκροτήστε τον μήπως ηρεμήσει γιατί το επίπεδο του πιάνει δάπεδο. Ειναι αυτός βουλευτής; και τι σχέση έχει με τους αξονικούς; ειναι υπουργός υγείας και δεν το ξέρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΤΙΔΗ. ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΝ ΔΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μίλησε και π Σηφάκης για δημοκρατία. Ο άνθρωπος που ψήφιζε τους νόμους του Βαρουφάκη και του λαφαζανη και είχε πρόεδρο την ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΟ. Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ.

      Αντί να χειροκροτούν (ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ???) τις τελικές εγκρίσεις για τους δύο αξονικούς στα νοσοκομεία της Πέλλας και την μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού η δημοτική πλειοψηφία του Δήμου Αλμωπίας (ότι έμεινε) (ΚΑΚΙΑ, ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ, ΕΜΠΑΘΕΙΑ) και τα παπαγαλάκια τους κάνουν εναντίον μου αναίτιες και αδικαιολόγητες επιθέσεις γκεμπελικού τύπου χωρίς «εχθρό»

    Τους καθοδηγεί τυφλά ο κομματισμός και η εμπάθεια του ηττημένου (ΠΟΙΑΣ ΗΤΤΑΣ? ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!)

    Όποιοι νοσταλθούν τον γκεμπαιλισμό χάνονται από την ιστορία. (ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΠΤΕΙ...ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Ο "ΒΟΥΚΕΥΤΗΣ"? ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ?)

    Η κατασκευή υποθετικών «εχθρών» και fake news είναι ίδιο επικίνδυνων ανθρώπων.(ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FAKE? ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ)

    Επαναλαμβάνω μια φορά ακόμα ότι δεν έχω ( ούτε είχα) καμιά πρόθεση, καμιά πρόταση, καμιά επιμονή  σε τίποτα που έχει σχέση με όσα λένε. (ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΑΒΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ.)

    Άλλαξαν την δικιά τους θέση και κατηγορούν εμένα χωρίς στοιχειώδη σοβαρότητα και λογική. (ΕΔΩ ΒΡΙΖΕΙΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ. ΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΟΤΙ ΞΕΦΥΓΕ)

    Επειδή η συκοφαντία (??? ΤΟ ΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ) πάντα πάει μαζί με την ανικανότητα και την γύμνια ας ετοιμαστούν να εισπράξουν το αντίτιμο της ανυπαρξίας τους όσον αφορά τα προβλήματα της Αλμωπίας. (ΑΠΕΙΛΗ???)

    Η Αλμωπία αξίζει μια τελείως διαφορετική εκπροσώπηση στα δημοτικά πράγματα. (ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ?) Οι πολίτες της Αλμωπίας που νοιώθουν καθημερινά την υποβάθμιση και την ανυπαρξία αυτών των εμπαθών ανθρώπων (ΕΝΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕ ΤΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ. ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ...ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ) που καθυβρίζουν τον βουλευτή (ΕΛΑ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ..ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ) που τους οδηγούσε όταν κατέβαιναν στην Αθήνα μήπως λύσουν κανένα θέμα(ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΜΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ) και που δεν τους άντεξε ούτε ο δικός τους συνδυασμός (ούτε μέχρι τα μέσα της θητείας τους) (ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ Ο ΒΕΣΚΟΣ Ε??) θα τους θέσουν στο χρονοντούλαπο(ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΔΡΕΣ) καταγράφοντας τους  ως την χειρότερη και την πιο αντιδημοκρατική δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ από αυτό τον τόπο. (ΤΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΙΟΣ 4Ο ΛΕΕΙ??ΕΣΕΙΣ?? ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως τον εχεις δει ποτε να καθετε με μορφωμενο? Με την σαρα και την μαρα της αλμωπιας γυρναει! Να παει μετα μπροστα ο τοπος οταν εβγαλε τετοιο βουλευτη! Αυτο μας αξιζει αφου το καταφεραμε αυτο

      Διαγραφή
  27. Σηφακη παρτο αλλιώς, με τέτοιες παπαριες και πολιτικές δεκαετιας 60 δεν σε κάνουν υφυπουργό που ονειρεύεσαι ,δυστυχώς ξύπνιος , Ουτε Δημοτικο σύμβουλο σε βλέπω να βγαίνεις. Αι σικτιρ ποια . Λίγο φιλότιμο και τον ελάχιστο σεβασμό σε αυτούς που σε εξέλεξαν και σε έδωσαν προσωρινά αξία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αυτο ρε φιλε ηταν παλια κατσε.εκεινο ηταν στο τριτο μνημονιο οταν λιποθυμουσαν οι παππουδες καλοκαιριατικα στα ατμ απο καπιταλ κοντρολ.τωρα ειναι το τεταρτο μνημονιο που θα μαστε ως το 2060.ξυπνα σε φτυνουν δεν βρεχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρε Γιάννη, Βουλευτή σε στείλαμε στην Αθήνα, ΤΑΜΤΑΚΟΣ μας ήρθες.
    Σε πήρανε βέβαια νωρίς χαμπάρι εκεί και σου δώσανε ΛΑΧΑΝΙ Βουλευτικό αυτοκίνητο. Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαχανί seat αυτός
      Λευκό volvo η ντορκα.
      Αντε και με datsun μπρε κ Σηφάκη

      Διαγραφή
  30. Γιαννη , πες τον Καμένο να σε δώσει μια γραβάτα ρε συ, θα σου χρειαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αυτογκολ λέγεται αυτο Σηφάκη.Στα καλά καθούμενα μας κάνεις και σου κάνουμε επίθεση ενω δεν είχαμε καμιά τέτοια διάθεση.Βοηθήστε να τελειώσει το κολυμβητηριο για παράδειγμα κι αφηστε αυτους τους τσιγγάνους να πανε στην ευχή του θεού.Ο χωρος εκει ειναι περιβάλλον χωρος του κολυμβητηρίου.Έλεος δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. αφου αυτοι οι δηθεν του συριζα τα αυτοκινητα δεν θα τα επαιρναν για να μην επιβατυνουν τον ελληνικο λαο ρε παιδια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΣΗΦΑΚΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. kapios eprepe na ta pei gluftronh bafeiadh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όλοι κρύβεστε στην ανωνυμία σας και απλά κράζετε που το μεγαλύτερο ποσοστό από εσάς τους ψηφίσατε και εγώ λέω ότι αν γίνουν αύριο εκλογές θα τους ξαναψηφίσετε για ένα κομμάτι ψωμί που θα σας ταξουν!αν έχει κάποιος τα κακαλα να γράφει με όνομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΝΤΙ ΤΑ ΤΟ ΨΙΦΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΓΙΑΝΝΗ ΕΛΑ ΝΡΕΝΤΡΟΠΟΤΑΜΟ ΤΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΝΤΗΜΑΡΧΟ . ΑΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕΣ ΤΡΕΝΑ ΤΑΛΑΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ.
    Α ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΏΣΩ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. τοσο μισος για τους τσιγγανους και τον σηφακη ρε βλακες αν θελετε να ξεσκισετε τον σηφακη ειναι τα ναι σε ολλα που ψηφισε στη βουλη και σας γ.......ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σταυράκ έχεις γίνει γραφικός και σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Σταυράκι. Άρχισε να χειροκρατάς αμέσως τον βουλευτή γιατι διαφορετικά είσαι γραφικός. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…

      Διαγραφή
    2. χα..χα..χα..χα.. ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα, ο Σταυρος γραφικος ενω εσυ; χα..χα..χα..βλακα καραβλακα ο Σταυρος ειναι δυναμη κατι τυπους σαν και σενα για πρωινο τους εχει βλακα ααααα βλακα, και εχει ονομα βλακα α βλακα, εσυ ποιος εισαι ποντικαρε;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News