Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Πέθανε η Νανά Καραγιάννη! Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έπασχε από νευρική ανορεξία

Νεκρή βρέθηκε το πρωί της Τρίτης μέσα στο διαμέρισμα της στην Κυψέλη η Νανά Καραγιάννη.

Η άτυχη παρουσιάστρια που έδινε μάχη με τη ζωή λόγω της νευρικής ανορεξίας που την είχε «χτυπήσει» τα τελευταία χρόνια δεν άντεξε!

Το άψυχο κορμί της βρήκε συγγενής της, ο οποίος δεν είχε επικοινωνία μαζί της τις τελευταίες ώρες και είχε ανησυχήσει.

Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία ανέλαβε την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της πρώην παρουσιάστριας.

Μέσα Ιουνίου είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις με την ίδια να ενημερώνει τη μαμά της μέσω social media πως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. Η τελευταία της ανάρτηση στο facebook έγινε το πρωί της Δευτέρας κι έκτοτε δεν είδαμε καμία της κίνηση της, γεγονός ανησυχητικό καθώς η ίδια ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News