Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Φροντιστήριο Νικολάου Βαδά: Εκτίμηση θεμάτων των Μαθηματικών ΕΠΑΛ αποκλειστικά στο Aridaia News

Πανελλήνιες 2017: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα Μαθηματικά Γ’ ΕΠΑΛ ομάδας Α’

ΘΕΜΑ Α:
Θεωρία βατό- αναμενόμενο. Απόδειξη (1ο κεφάλαιο), ερωτήσεις τύπου Σ-Λ, Συμπλήρωση κενών (προφανείς ιδιότητες).

ΘΕΜΑ Β:
Θέμα απλό χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Απαιτεί βασικές γνώσεις της στατιστικής και γνώση υπολογισμού ορίου της μορφής 0/0. Απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στις πράξεις.

ΘΕΜΑ Γ:
Θέμα ιδιαίτερης προσοχής ,για πολύ καλά προετοιμασμένους μαθητές. Η επιτυχής αντιμετώπιση προϋποθέτει πολύ καλή γνώση της κανονικής κατανομής από το κεφάλαιο της στατιστικής.

ΘΕΜΑ Δ:
Tα ερωτήματα Δ1,Δ2 είναι απλά ελέγχουν βασικές γνώσεις του 1ου κεφαλαίου, η πλήρης αιτιολόγηση των ερωτημάτων Δ3 και Δ4 απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και ευχέρεια σε λεπτούς χειρισμούς και απευθύνεται σε πολύ καλά προετοιμασμένους υποψηφίους.

Γενική εκτίμηση:
Διαβαθμισμένο. Τα θέματα είναι σαφώς δυσκολότερα από τα αντίστοιχα περσινά. Τα ερωτήματα καλύπτουν το σύνολο της ύλης. Υπάρχει κλιμάκωση ως προς τη δυσκολία.

Εύκολη συλλογή 65 μορίων.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News