Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Μετά από 11 χρόνια που παρέμενε εξαφανισμένος κηδεύεται ο Στίβεν Κουκ

H οικογένεια ζητάει από τον κόσμο να σεβαστεί το πένθος και η ταφή να γίνει σε κλειστό κύκλο

Μετά από 11 χρόνια ταλαιπωρίας, ερωτηματικών και πόνου θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος για την υπόθεση του αδικοχαμένου Στίβεν Κουκ , ο σκελετός του οποίου βρέθηκε σε πηγάδι στα Μάλια.

Μέλος της οικογένειας του,ο Τόνυ Κουκ, έκανε γνωστό μέσω facebook πως η κηδεία του Στίβεν Κουκ θα τελεστεί στις 15 Ιουνίου , στις 11 το πρωί στην Εκκλησία της Παναγίας στο Sandbach.

H οικογένεια ζητάει από τον κόσμο να σεβαστεί το πένθος και η ταφή να γίνει σε κλειστό κύκλο.

Ο κ. Τόνυ Κουκ στην ανάρτηση του ευχαριστεί τον κόσμο για την 11χρονη στήριξη και αναφέρει πως η κηδεία θα τελεστεί δημόσια ωστόσο η οικογένεια επιθυμεί η ταφή γίνει παρουσία λίγων.

Υπενθυμίζεται πως ο σκελετός του Στίβεν βρέθηκε τον Φεβρουάριο κοντά στο νεκροταφείο Μαλίων ενώ ύστερα από αρκετές ημέρες εξακριβώθηκε πως είναι τα οστά του ιδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News