Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Άρης Αμπελειών: «Συγχαρητήρια στον Εδεσσαϊκό... Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε...»

Διαβάστε την ανακοίνωση του Άρη Αμπελειών:


13 σχόλια:

  1. Ούτε ένα συγχαρητήριο μήνυμα χωρίς ....κακία δεν είναι σε θέση να βγάλουν.Η φύση τους δε τους αφήνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που την ειδες την κακια?

      Διαγραφή
    2. Και εγώ το ίδιο θα έκανα βλέποντας τους άλλους στις πρώτες 10 αγωνιστικές να μην μπορούν να αλλάξουν μία πάσα και μετά ως δια μαγείας έγιναν Μπαρτσελόνα!

      Διαγραφή
    3. Η Φυσική θέση των Αμπελειών είναι στο α τοπικό .Τι σχέση έχει ο Εδεσσαικός με αυτην την κατηγορία και του "εύχονται¨να ξαναβρεθούμε τι λες ρε φίλε τώρα και ρωτάς που είναι η κακία;Έλεος.Ακόμα και οι Πρόμαχοι είναι η φυσική τους θέση Α1 ουτε αυτοί μαζί με τις Αμπελειές.Αλλά οι "ευχές" τους για τον Εδεσσαικό βγάζουν μάτι.Μετά γιατί σας λένε Αμπελειώτες κουτοπόνηρους αναρωτιέστε

      Διαγραφή
    4. πραγματικα αν απο αυτη την ανακοινωση καταλαβες οτι γραφτηκε να ξαναβρεθουμε με τον Εδεσσαικο(δηλαδη να θελουμε να πεσει) τοτε φιλε χρειαζεσαι επιγοντως γιατρο.

      Διαγραφή
    5. Δεν έγινε ως δια μαγειας φιλε ...έγινε αλλάζοντας προπονητή φιλοσοφία και σύστημα .....Και ότι τι δηλαδή ; Δεν καιρδισε δίκαια στο μπαράζ η προμαχοι ; μην τρελαθούμε κιόλας

      Διαγραφή
    6. Μακαρι να χεις δίκιο ρε φίλε και να θέλω εγώ γιατρό αλλά οι Αμπελειώτες δεν αλλάζετε .... δυστυχώς!

      Διαγραφή
    7. Ναι δικαιο το διπλο μεσα στο μαυροβουνι νικη με πελλα ισοπαλια με εθνικο αντε σοβαρευτητε, ολα φτιαχτα

      Διαγραφή
    8. καταρχην μονο που λες οι αμπελειωτες δεν αλλαζετε δειχνεις μια εμπαθεια απεναντι στο χωριο γι αυτο και αντιλαμβανεσαι οπως θες τα πραγματα.Και στην τελικη γιατι να καναμε τετοια ευχη που νομιζες για τον Εδεσσαικο?καλο ειναι πριν πουμε κατι να το σκεφτομαστε.

      Διαγραφή
    9. Δίκαια και καθαροτατα

      Διαγραφή
    10. oyte mavrovouni oyte pella oyte ethnikos katsan stous promaxous file.sto mavrovouni eimastan tyxeroi sta alla duo epaixe rolo h edra dld o kosmos k eides para th vroxh ti kosmo eixe sto metaxy mas paixnidi oso na peis vohthise.kalh synexeia k syntomh epistrofh.

      Διαγραφή
  2. Συγκινητικές η Αμπελιες δακρύσαμε,μην μάγκες μην μείνετε με το τραγούδι γιατι για να βρεθούμε στα ίδια μέρη θα πρέπει να ανάβετε πρώτα και για να ανάβετε πρέπει να τα χώσετε και βλέπουμε απο αυτούς που έχετε προς το παρών θα παλεύετε να σωθείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επιτέλους θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να επιβραβεύονται οι ομάδες του τοπικού που αναδυκνύουν νέα ταλέντα (π.χ. με εξτρα οικονομική ενίσχυση) και να αποθαρύνονται οι ομάδες που χρησιμοποιούν μισθοφόρους ή πολύ μεγάλους σε ηλικία. (π.χ. για κάθε 2 παίκτες άνω των 33 ετών -1 βαθμος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News