Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Η Χριστίνα Μπόμπα αναστατώνει τον Άγ. Δομίνικο (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες της από τον Άγιο Δομίνικο

Η Χριστίνα Μπόμπα άφησε τα πάντα για να ακολουθήσει τον Σάκη Τανιμανίδη στον Άγιο Δομίνικο. Εκεί, πέρα από τις διακοπές που απολαμβάνει, όχι μόνο συμβουλεύει τον παρουσιαστή του Survivor, αλλά έχει βρει και για τον εαυτό της εναλλακτικούς τρόπους να εργάζεται.

Εκτός όμως από τις ώρες που περνά όμως στο πλατό των γυρισμάτων (συχνά βρίσκεται στα παρασκήνια με την ομάδα του Survivor), η σέξι Χριστίνα Μπόμπα βρίσκει πάντα χρόνο για μικρές εξορμήσεις, βουτιές στις εξωτικές παραλίες αλλά και για εξάσκηση στη yoga τις οποίες μοιράζεται στ λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε φωτογραφίες της από τον Άγιο Δομίνικο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News