Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Ο Εδεσσαϊκός στη Γ’ Εθνική! Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τον αγώνα με τη Δόξα Εξαπλατάνου!

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News από τον αγώνα Εδεσσαϊκός – Δόξα Εξαπλατάνου 1 – 0:














































16 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφήστε την Έδεσσα Πάντε στην καλαμάρια να δείτε τον κιουλ βγάζει μάτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3 έφαγε αν δεν έβγαζε μάτια ποσά θα ήταν 6;; Αφήστε τα παιδάκια Ή να παίξουν μπάλα και μην τους φουσκωνεται τα μυαλά

      Διαγραφή
  3. ένας μέτριος Εδεσσαικός,κέρδισε με πολύ άγχος μια αξιόμαχη ομάδα με 11 αγωνιστές που σίγουρα ακόμα και 3 μέρες να έπαιζαν γκολ δεν θα έβαζε.Πολύ πιο καλός ο Εδεσσαικός σαν ομάδα και οργάνωση ,ελάχιστα καλύτερος όμως αγωνιστικά.Καλή συνέχεια στις δύο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους.Ο Εδεσσαικός στοχεύει 2 κατηγορίες πιο πάνω(γιατί όχι? ένα χωριουδάκι σαν το Αιγίνιο το κατάφερε)ενω ο Εξαπλάτανος να βγάζει ταλέντα.Γιατί οχι ? η Άψαλος με μισό πληθυσμό έχει βγάλει τριπλασιους άξιους ποδοσφαιριστες.Με καλύτερη οργάνωση μπορεί και η Δόξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ!!!!ΧΑΧΑΧΑ...ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤ'ΑΥΓΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΤΕ (ΠΕΛΛΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ, ΜΑΝΔΑΛΟ ΚΛΠ)...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ''ΚΑΥΤΗ''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε απτό μανδαλο να ήσουν. Καταλαβαίνουμε τον πόνο σας αλλά κρατάτε μικρό καλάθι γτ του χρόνου πάλι φάπα θα έχει

      Διαγραφή
  5. Πόσες φορές θα πούμε ότι αν υπήρχαν μπαράζ η Εδεσσα δεν θα έβγαινε με τίποτα;που θα περνάτε βαθμό;Στο Κιλκις η στα Τρίκαλα βρε καημένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξυδακι κολλητε για να περασει το τσουξιμο... Ξαφνικα γινατε ολοι ειδημονες του τοπικου ποδοσφαιρου και ξερετε τι θα εκανε ο εδεσσαικος αν παιζαν μπαραζ με τους αλλους νομους. Πληροφοριακα, καθε νομος εχει διαφορετικο ποδοσφαιρικο επιπεδο και οκ δεχομαι οτι η ημαθια εχει υψηλο δν ισχυει ομως κατι τετοιο και για το κιλκις. Παρ ολα αυτα δν σου λεω οτι θα εβγαινε σιγουρα ομως αποκλειεται να μην διεκδικουσε τις πιθανοτητες που του αναλογουν οι οποιες δν ειναι τοσο λιγες οσο λες.Επισης με υποθεσεις τιποτα δν γινεται η ουσια ειναι πως ο Εδεσσαικος πλεον βρισκεται στην γ.

      Διαγραφή
    2. Κάνε όνειρα γίδι!Στην λέγατε ότι δε θα βγούμε πρώτοι,μετά λέγατε ότι αν γίνουν μπαράζ στο νομό δε βγαίνουμε και θα γελάτε,τώρα μας μιλάς για μπαράζ που έχουν καταργηθεί!!Περαστικά σου!Βγάλε τα ψυχικά συμπλέγματα κατωτερότητας σου απέναντι στον Εδεσσαϊκό και κοίτα το (ποδοσφαιρικά πανελληνίως ανύπαρκτο) χωριουδάκι σου.

      Διαγραφή
    3. Επίσης αυτο το η "Εδεσσα" σε πρόδωσε...κάποιος συγκεκριμένος αποκαλεί έτσι τον ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ.Σε όλη την Ελλάδα γνωρίζουν τον Εδεσσαϊκό.Αντίθετα και δυστυχώς για τις υπόλοιπες ομάδες πουθενά και κανείς δεν ξέρει Αναγγέννηση ή Απόλλων(ξέρουν αλλά τους κανονικούς,όχι τους ανύπαρκτους).Όσο για τον Αλμωπό συμβαίνει το εξής παράδοξο:άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο δεν ξέρουν αν η πόλη λέγεται Αλμωπός ή η ομάδα Αριδαία ή το αντιθετο...λογικό για μια ομάδα που έλειπε χρόνια από εθνικές κατηγορίες.¨ομως όπου και να πας τον ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ τον ξέρουν.Κατάλαβες?

      Διαγραφή
    4. Egw hmoun sth krhth proxthes kai se mia sizitisi anefera ton edessaiko kai mou eipan ti einai auto?? Lew h omada tou nomou epaikse prin 21 xronia alfa ethnikh..kai mou lene ase mas re kouzoule prin 21 xronia den eixame tileorash poios edessaikos

      Διαγραφή
    5. Μαλλον αυτοι που μιλησες ηταν πιο ταγαρια και απο σενα!Πιθανον να μην ηξεραν και τον ΟΦΗ...αντε τωρα ολοι μαζι να μιλησετε για την ανοδο της μεγαλης Λαμιας...

      Διαγραφή
  6. Βρε βλακα θα ειχε ποιο δυνατο ροστερ αν ειχε μπαραζ με αλλους νομους .Ηλιθιε εξυπνακια αμπαλε ...εσυ τι πιστευεις οτι θα ειχε το ιδιο ροστερ αν υπηρχαν αλλα μπαραζ????Αντε τραβα να μαζεψεις κανα κερασι τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9:31 φιλε εισαι τοσο αμπαλος που ουτε στεκει αυτο που λες...φανταζομαι τι μυαλο εχεις...που κολλαει ο απολλων και ο αλμωπος....ακομα και η πιο μικρη ομαδα αν εχει την δυνατοτητα με το ροστερ της θα ανεβει, θα ακουστει και θα μαθευτει φανταζομαι με τι φιλαθλους θα παει ο εδεσσαικος στην Γ... επισης να τονιστει οτι πριν τα μπαραζ στα γηπεδα εισασταν ανυπαρκτοι ως φιλαθλοι.... συγκεκριμενα ατομα στα γηπεδα....τι? Ξαφνικα αγαπησατε την ομαδα???? Που ηταν αυτη η κερκιδα στις αρχες..η μετα...αλλα να σας δω τωρα! Φιλαθλοι του καναπε! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια φορά! Μια φορά να μη βγάζατε χολή και να μιλούσατε μόνο για τον αγώνα αυτό καθ' αυτόν!
    Ποιός υποτιμάει, ποιόν και γιατί φαίνεται και από τα σχόλια...
    Ναι, ο Εδεσσαϊκός ΗΤΑΝ στη μεγάλη κατηγορία και μπράβο του και μπράβο και στους ανθρώπους που την είχαν τότε. Με τις ευχές όλων, να ξαναγίνει της Α!
    Αλλά και ο Εξαπλάτανος, με ΥΠΟΔΟΜΗ ποιά; Με στήριξη και δουλειά ποιών; Είχε την πορεία που είχε και έφτασε να παίζει με Εδεσσαϊκό για άνοδο! Ε όχι και να προσπαθούν να του κοντύνουν την προσπάθεια οι ξερόλες μικρόψυχοι και κοντόφθαλμοι! Σε συσχετισμό και συνυπολογισμό των αντικειμενικών δυνατοτήτων σε υποδομή και χρηματοδότηση των 2 ομάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΑΞΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ...ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΟΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News