Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Στον Αστέρα Τρίπολης για δοκιμή οι Δημήτρης Μαυρόπουλος και Αρσένης Σίσκος της Νίκης Καλής

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Στην Τρίπολη μεταβαίνουν οι ταλαντούχοι άσοι της Νίκης Καλής Δημήτρης Μαυροπουλος και Αρσένης Σισκος καθώς το επίσημο ενδιαφέρον απο την πελοποννησιακη ομαδα μεταφέρθηκε επισήμως στην ομάδα της Μενηιδας.

Ο Δημήτρης Μαυροπουλος γεννημένος το 2000 αγωνίζεται σαν δεξιός ακραίος οπισθοφυλακας είναι γρήγορος άριστος χειριστής της μπάλας με συνεχείς προωθήσεις και την τελευταία διετία αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας.

O Αρσένης Σισκος επίσης γεννημένος το 2000 αγωνίζεται στην επίθεση ειναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός διαθέτει ταχύτητα και ειναι διαρκής απειλή για τις αντίπαλες αμυνες φέτος πέτυχε 13 τέρματα και θεωρείται μεγάλο ταλέντο απο τους ειδικούς καθώς και αυτός αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας.

13 σχόλια:

  1. πολύ καλοί παίκτες.Θα αποκτηθούν.Θα δωθούν δανεικοί στο Ζευγολατιό όπου για να πάει ο πατέρας τους να τους δει αν είναι καλά θέλει 240 ευρώ βενζίνες ,στη συνέχεια επειδή θα έχουν καλή χρονιά μεταξύ πάγκου και αλλαγής θα γυρίσουν δανεικοί στη Νάουσα όπου τελικά εαν δεν θα τους φάνε οι κλίκες ,την επόμενη χρονιά θα είναι οι μεγάλες μεταγραφές της Αναγέννησης Γιαννιτσών που θα είναι νεοφώτιστη στη Γ εθνική και όπου ο πατέρας τους με 5 ευρώ πηγαινε έλα θα τους βλέπει δωρεάν απ το πέταλο! Καλή τύχη στα παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΩΣΕ ΕΥΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΟ.ΕΚΟΨΕΣ ΚΑΙ ΕΡΑΨΕΣ.ΕΥΧΕΣ,ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑΥΤΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ.

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα θα είσαι κάποιο αποτυχημένο ταλέντο που ο μπαμπάκα σου θα σε έβλεπε σαν τον Μέση αλλά δεν κατάφερες να παίξεις ούτε Α1 και βγάζεις τέτοιο κόμπλεξ και μόνο η εμπειρία φτάνει ανόητε κομπλεξικε,δεν νομίζω να κάλεσαν άλλους παίκτες από κάποια ομάδα κάτι σημαίνει αυτό.

      Διαγραφή
    3. Το όνειρο του κάθε ποδοσφαιριστή είναι αυτό χαζέ, πουθενά δεν γράφεις κάτι για Εδεσσαικο που από εκεί είναι τα παιδιά,τυχαίο;δεν νομίζω.Ασε τα Ζευγολατια και της Νάουσες έχουν ομάδα τα παιδιά εδώ δεν χρειάζεται να γράφεις τσάμπα μαλακιες .

      Διαγραφή
    4. Ποσό κόμπλεξ Πο Πο τι σου κάνει η ανωνυμία.

      Διαγραφή
    5. Πρέπει όταν ήσουν μικρός να μην σε έκανες κανείς παρέα και να καθόσουν πάντα τερμας σε κατάσταση παγόβουνου.
      Αν θες να μιλήσεις απλά για να πεις κάτι, καλύτερα να το κάνεις στο καφενείο με τους κολλητούς σου απολίτιστε..Ευχήσου στα παιδιά επιτυχία και πήγαινε για κανα τσίπουρο κεφτέ!

      Διαγραφή
    6. Απορο γιατι απαντας σαν ανώνυμος εμεις βρήκαμε το χωριο που θα ειναι δανική αλλα θα πεζουν .Δηλαδη εσύ αν σου ελεγαν να πας δεν θα πηγενες ε αναγ γε αν εχεις τοσο θάρρος γραψε κ το ονομα σου. Αντει να πεις καλη επυτιχεια ειπες οτι μσλακια σου κατέβηκε στο κεφαλι

      Διαγραφή
  2. Μετά απο δυο καταπληκτικές χρονιές απο 30 παιχνίδια το χρόνο ήρθε η δικαίωση γι αυτά τα παιδιά,συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα σας έχω δει τρεις τέσσερις φορές και ήσασταν χάρμα αφθαλμον.Μπραβο σας φίλαθλος απο καλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυο πολυ καλή παίκτες και καλά παιδιά μπράβο στην ομάδα δίκαια ακούγονται όσα ακούγονται οτι γίνετε καλή και σοβαρή δουλεια και οτι υπάρχει σοβαρό συμβούλιο και πολυ καλός προπονητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στην ομάδα οτι καλύτερο που δίνει ευκαιρίες στα μικρά παιδιά,δικαιώνετε εκ του αποτελέσματος όχι σαν τους άλλους που μόνο λόγια λένε και υπόσχονται πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι πρέπει να λειτουργούν οι ομάδες παρόλο που στην αρχή η ομάδα τους δεν τα πήγαινε καλά εμπιστεύτηκαν τα μωρά και δικαιώθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο στον σουψου!! Σπουδαια κινηση να δωσει ανευ ορων τον σισκο προπερσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συγνώμη ρε μάγκες αλλά κάθε χρόνο ακούμε για ταλέντα και στο τέλος τζίφος ! Πόσοι ποδοσφαιριστές απ το νομό μας είναι βασικοί σε ομάδες Α εθνικής? σχεδόν κανεις.Ίσως αυτός ειναι ο λόγος που ο άλλος λέει ''βαρέθηκα να ακούω για ταλέντα''.Μακάρι τα παιδιά να πάνε μπροστά αλλά στα 10 ταλέντα ,τα 9 γύρισαν πακέτο πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News