Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Προχωρά το θέμα της αυλής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων: "Δήμαρχε, σας ευχαριστούμε γιατί κάνετε πράξη την υπόσχεση που μας δώσατε. Έμπρακτα και όχι στα λόγια"

Δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου:

Ορίστηκε χθες από το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από εισήγηση του συνεργάτη μου Αντιδημάρχου Χρήστου Γεωργίου η επιτροπή εκτίμησης του άρθρου 186 παρ.5 του Ν.3463/06 για την ανταλλαγή δημοτικού με ιδιωτικό ακίνητο του Δήμου Αλμωπίας. Μέλη ορίστηκαν ο Χρήστος Γεωργίου και ο Γιώργος Τσιμτσιρίδης.

Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα που αφορά στο χώρο μπροστά από το νεόκτιστο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, το οποίο στερείται μεγάλης αυλής. Ως Δημοτική Αρχή παραλάβαμε μία συγκεκριμένη κατάσταση και από την πρώτη στιγμή προσπαθήσαμε να δώσουμε λύση στο ζήτημα της αυλής.

Σήμερα είμαστε ακόμα πιο κοντά στον στόχο. Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε δίπλα μας τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και ιδιαίτερα την Πρόεδρο Ιορδάνα Ιωσηφίδου που δείχνει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον για την εξέλιξη των ενεργειών μας.

Ως εκπαιδευτικός και ιδιαίτερα ως γονέας κατανοώ και αφουγκράζομαι τις αγωνίες της εκπαιδευτικής κοινότητας και γι’ αυτό εργαζόμαστε με στόχο την οριστική λύση του ζητήματος.

Δήλωση της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ιορδάνας Ιωσηφίδου:

Δήμαρχε, σας ευχαριστούμε γιατί κάνετε πράξη την υπόσχεση που μας δώσατε. Έμπρακτα και όχι στα λόγια. Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε δίπλα σας, γιατί πραγματικά έχετε δείξει ευαισθησία και υπευθυνότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News