Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Πρώτο θέμα τα Λουτρά Πόζαρ σε όλα τα μεγάλα site - Για πρώτη φορά στο Αμερικάνικο περιοδικό «VOGUE»

Όπως δήλωσε ο κ. Μπίνος, είναι μία λουτρόπολη με ευρωπαϊκή διάσταση, που διαφημίζεται σε διεθνή περιοδικά και δέχεται περισσότερους από ένα εκατομμύριο επισκέπτες τον χρόνο

Σε όλα τα μεγάλα site και blogs πανελλαδικά έχουν γίνει πρώτη είδηση τις τελευταίες μέρες τα Λουτρά Πόζαρ, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Δημήτρης Μπίνος στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

Αφορμή στάθηκε ένα δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού Vogue, όπου, μεταξύ όλων των προτεινόμενων προορισμών στη βόρεια Ελλάδα, εκτός από τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, το Νυμφαίο και το Ζαγόρι, το βλέμμα του αναγνώστη «πέφτει» στη φωτογραφία που απεικονίζει τα ιαματικά Λουτρά της Αλμωπίας.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπίνος, είναι μία λουτρόπολη με ευρωπαϊκή διάσταση, που διαφημίζεται σε διεθνή περιοδικά και δέχεται περισσότερους από ένα εκατομμύριο επισκέπτες τον χρόνο, κάνοντας περήφανους, όχι μόνο τους κατοίκους της Αριδαίας, αλλά και όλης της Ελλάδας, αφού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει η χώρα μας.

«Τα Λουτρά Πόζαρ βρίσκονται μεταξύ των 28 λουτροπόλεων που ανήκουν στο ευρωπαϊκό δίκτυο ιστορικών λουτροπόλεων της Ευρώπης, με εξαιρετική φυσική ομορφιά, που προσφέρει στον επισκέπτη ηρεμία και χαλάρωση όλες τις εποχές του χρόνου», σημείωσε ο κ. Μπίνος.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας ανέφερε ότι οι τουρίστες ξεπερνούν σε αριθμό το ένα εκατομμύριο ετησίως, ενώ το γεγονός ότι τον Μάιο του 2019 θα πραγματοποιηθεί εκεί η συνεδρίαση του ευρωπαϊκού δικτύου θα κάνει ακόμη πιο γνωστό τον προορισμό. Τόνισε, επίσης, ότι συνολικά στην περιοχή υπάρχουν 4.500 κλίνες που μπορούν να φιλοξενήσουν τουρίστες.

«Προσπαθούμε συνεχώς να αναβαθμίσουμε αισθητικά την περιοχή με αναπλάσεις χώρων και άλλες δράσεις. Ήδη κατασκευάζεται η μνημειακή είσοδος στη λουτρόπολη, που πραγματικά θα εισάγει τον επισκέπτη σε έναν πανέμορφο χώρο», υπογράμμισε ο δήμαρχος και πρόσθεσε ότι συγχρόνως γίνονται δράσεις για την περαιτέρω αξιοποίηση του σπηλαίου που βρίσκεται στα λουτρά.

Τέλος, ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε στις ενέργειες της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, για την αναβάθμιση του ιαματικού τουρισμού, λέγοντας ότι γίνονται συντονισμένες προσπάθειες για να αποκτήσουν όλες οι λουτροπόλεις τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζονται για να λειτουργούν.

Δείτε κάποια από τα δημοσιεύματα που κατέκλεισαν το διαδίκτυο:







4 σχόλια:

  1. Πολυ ενδιαφεροντα κ ελπιδοφορα ολα αυτα.οι εικονες ομως με τα μισοντυμενα κορμια πεταμενα στα πλαινα του ιαματικου ποταμιου το καλοκαιρι,δεν ειναι και καλυτερη.προσπαθηστε να την βελτιωσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνηθως τα γυμνα κορμια κερδίζουν την παράσταση.Εμεις με μισόντυμένα και πάμε τόσο καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εδωσα την ακριβη περιγραφη για να μη θιξω ομαδες ανθρωπων.ηλικιωμενοι με φανελες αμανικες η μαλλινες,ρομπες κρεμασμενες στα κλαδια οπου να ναι..τι να πω αν εσενα σε ξιταρουν εμενα λογος δε μου πεφτει.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News