Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Δήμαρχος Αλμωπίας: Υπόλογη στην κοινωνία η Αντιπολίτευση - Στον «αέρα» προνοιακά επιδόματα και άρδευση

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αναβλήθηκε η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας η οποία είχε ως θέματα τη συγκρότηση Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Παρόντες ήταν οι Γούδης Γεώργιος, Σαββίδης Γεώργιος, Σωτηριάδης Συμεών, Τσιμτσιρίδης Γεώργιο, Χατζηγιαννίδης Γεώργιος, Δόντσος Χρήστος, Γεωργίου Χρήστος, Ζιάκα Μαρτίνα, Ζαχαριάδης Κωνσταντίνος, Αβραμίκας Στέφανος, Κόγιος Ανδρέας. Απόντες ήταν οι Μπάτσης Χρήστος, Βέσκος Δημήτρης, Ρώσσης Ιωάννης, Ουργαντζόγλου Απόστολος, Κετικίδης Ιωάννης , Χουρσόγλου Χρήστος, Δημήτρης Πασόης, Θεοδωρίδης Αναστάσιος, Μπαγκή Αικατερίνη, Ιωαννίδης Ιωάννης, Νικολαΐδης Κωνσταντίνος, Μπογδάνης Μιχαήλ, Παρούτογλου Νικόλαος, Καλδερεμτζή Δέσποινα, Ασβεστόπουλος Δημήτριος, Αμπάρη Γεωργία.

Αμέσως μετά τη Συνεδρίαση, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κάλεσε στο γραφείο του τα Μέσα Ενημέρωσης και προχώρησε σε δηλώσεις. Συγκεκριμένα, κατηγόρησε την Αντιπολίτευση για την απουσία της, τονίζοντας ότι θα είναι υπόλογη για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν σε θέματα λειτουργίας του Δήμου, όπως για παράδειγμα η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων και ζητήματα άρδευσης που βρίσκεται προ των πυλών.


Μέλη της αντιπολίτευσης (πλην του κ. Ανδρέα Κόγιου) από την πλευρά τους απόλαυσαν τον καφέ τους σε κατάστημα απέναντι από το Δημαρχείο και προτίμησαν να απολαύσουν αυτή την όμορφη ηλιόλουστη μέρα, παρά να συμμετέχουν στην επίμαχη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να αιτιολογήσουν με επιχειρήματα τη θετική ή αρνητική στάση τους.

Ο Δήμαρχος απάντησε και σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τους διαφωνούντες της παράταξής του, σημειώνοντας με νόημα ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και οφείλει να απαντήσει στην ίδια την κοινωνία στα σημαντικά προβλήματα που δημιουργούνται από αυτή την καθυστέρηση άνευ ουσίας. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο ίδιος έχει λόγο και είναι εδώ για να απαντά σε όλα τα ερωτήματα που τίθενται, αντίθετα από την αντιπολίτευση που ενεπλάκη σε υπόγειες διαδρομές.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Τέλος, ο Δήμαρχος κάλεσε τον κ. Δημήτρη Πασόη να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που του είχε θέσει πριν λίγους μήνες και παραμένουν αναπάντητα και συγκεκριμένα:

- Γιατί από τα έτη 2012, 2013 και 2014 δεν έχουν κλείσει τα οικονομικά των σχολικών επιτροπών της δικής του θητείας, με κίνδυνο να μην μπορέσουμε να χρηματοδοτούμαστε από το κεντρικό κράτος; Από τη στιγμή που αναλάβαμε εμείς είμαστε τακτοποιημένοι.

- Γιατί επί της δικής του θητείας υπήρξαν ατασθαλίες στους παιδικούς σταθμούς; Γιατί κάποια ποσά δεν αποδόθηκαν και γιατί εκκρεμεί δικαστική παρέμβαση;

- Γιατί δεν εφάρμοζε τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και αντί των 12 λεπτών που έπρεπε να χρεώνει την άρδευση, την χρέωνε με 9 λεπτά ατύπως με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα στον αγροτόκοσμο, όπως το παράδειγμα της Πολυκάρπης;

22 σχόλια:

  1. eisai kati prin to telos mpino xaxaxaxa h antipluteush sou ftei tora xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ;;;; ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ Ή ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ;;;;; Ο ΜΠΙΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΣΟΗ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. Η ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΤΗΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ.

      Διαγραφή
  2. Καλά ρε η αντιπολίτευση σας φταίει;;!!!!! Η μισοί από αυτούς που έλειπαν ήταν του δημάρχου!!!! Κατάλαβαν όλοι ποιος δεν κάνει για το δημαρχείο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ. ΠΕΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ. ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ;;; ΕΧΕΙ ΤΟ... ΑΝΑΣΤΗΜΑ;;;;;;;;;;;;;; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ. ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΣΟΗΣ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
  3. Δημαρχε κατι δεν κανεις καλα, και στο λεει ενας φιλος, δεν μπορει ολοι ναχουν αδικο, απομακρυνε επιτελους καποιον απο κοντα σου, ακου ανθρωπους που ξερουν πεντε πραγματα απ την βρωμικη πολιτικη, δεν μπορει καποιος που δεν εχει ιδεα απο πολιτικη να εχει τον πρωτο λογο.Καλο κουραγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΤΩΣΑΝ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε βαιβεα. ο αγιος των προμαχων απομακρυνθηκε..... απο την καρεκλα του....

      Διαγραφή
    2. δεν λεω γι αυτον 2.22, χεστηκα για δεινοσαυρους

      Διαγραφή
  5. Από εργα σκίζεις από ελιγμούς κάτω απ τήν βάση, οσο γιά τήν αντιπολύτευση αστα νά πάνε ειναι γιά γέλια, ντίπ γιά ντίπ ανύπαρκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΕΤΡΑΝΕ. ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ. ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ. ΕΡΓΑ ΘΕΛΟΥΜΕ .

      Διαγραφή
  6. στον ισαγκελεαγια τα προνικα ντρπι σας για αναπιρους ινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στον ισαγκελεαγια τα προνικα ντρπι σας για αναπιρους ινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αντιπολιτευση απο τα λιντλ. χειροτερη δεν γινεται. μονο για καφεδεσ ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kafe epinan oi asxetoi. den ntrepontai ligo. emeis perimenoyme na plirothoume thn pronoia kai aytoi pinoun kafedes. oyust re. ntropi sas. den mas noiazei poios exei dikaio. mas noiazei na plirothoume,. osoi den phgan na psifisouyn tha prepei na ntrepontai.,

      Διαγραφή
  9. Ντροπή και Αισχος αλήτες!! Δηλαδή εμείς που περιμένουμε το προνοιακο σε ποιον πρέπει να κάνουμε μυνηση??Όλοι εσείς πληρώνεστε η κάνω λάθος? Αλήτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστουμε ολους του τοπικους αρχοντες νυν κ πρωην που υπολογιζουν τους δημοτες του δημου Αλμωπιας κ ποσο μαλλον τα ατομα με ειδικες αναγκες!!
    Συνεχιστε ετσι, ειστε παραδειγμα προς μιμηση πανελλαδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. oloi eseis pou prospathheite na kanete politika paixnidia me tetoia themata den mporeite na katalabete ti kako kanete stin koinonia. giati den eixate ta kotsia na pate sto symvoulio kai na psifisete arnitika kai meta na koitaxete toys polites sta matia. ko ko ko ko ko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εγω απορω γιατι δεν βγαινουν να κανουν μια ανακοινωση, ποιος ο λογος που συμπεριφεροντε ετσι, ο κοσμος θελει να ξερει, ο κοσμος θελει λειτουργια του Δημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οσοι δεν παρουσιαστικαν στην σινεδριαση πρεπει να οδηγιθουν στην δικαιοσινη πιστευο πως ειναι εγκλημα να πεζεται πολιτηκα παιχνιδια σε βαρος αναποιρον ανθρωπον ντροπη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όσοι απουσίαζαν αν έχουν κότσια να πουν το λόγο. Ανοιχτά και καθαρά.γιατι απουσίαζαν;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεστηκαν, ολοι τους ρουφιανοι πολιτικοι

      Διαγραφή
  15. Νομίζω ότι το να μη προσέλθουν στη ψηφοφορία κάποιοι σύμβουλοι είναι ανεπίτρεπτο.ψηφίζονται από τον κόσμο .Ο κόσμος δε φταίει και ιδίως οι άνθρωποι που βασίζονται στα προνοικα επιδόματα.Δυστυχώς κάποιοι εκλέχτηκαν όχι για το κοινό καλό.Πρέπει να καταλάβουν τι κάποιο έχουν ανάγκη ακόμα και το ευρώ ,αλλά μάλλον δε τους νοιάζει.Ας ελπίσουμε ότι θα το καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News