Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Τελειώνει η ταλαιπωρία: Ξεκινά η αποκατάσταση των δρόμων της Αριδαίας

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινούν εντός του Μαρτίου οι αποκαταστάσεις στο οδικό δίκτυο της Αριδαίας, οι οποίες περιλαμβάνουν την ασφαλτόστρωση των σημείων κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου της Αριδαίας.

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι απομένουν περίπου πέντε χιλιόμετρα όπου θα υλοποιηθούν ανάλογες εργασίες εγκατάστασης δικτύων και αποκατάστασης των δρόμων, καθώς επίσης και οι συνδέσεις δικτύων. Ακόμη, απομένουν οι διαδικασίες μελέτης και κατασκευής του Βιολογικού.

Για άλλη μια φορά, ο Δήμος Αλμωπίας και η Δ.Ε.Υ.Α. ευχαριστεί θερμά τους πολίτες για την κατανόηση και τη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της υλοποίησης του έργου.

35 σχόλια:

  1. Πού τους είδατε αυτούς που δείχνουν κατανόηση και τους ευχαριστάτε; Σας βρίζουν νυχθημερόν για την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής, για τα αυτοκίνητά τους που καταστρέφονται στα χαντάκια και από τα χαλίκια, για τα σπίτια που πνίγονται στη σκόνη, για τους αλλεργικούς που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν. Και κυρίως επειδή αφήνετε τον εργολάβο να κάνει ό,τι θέλει χωρίς κανέναν έλεγχο από πλευράς Δήμου.
    Έλεος που μας ευχαριστάτε για ...την κατανόηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ. ΕΛΑΧΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Ρε γαμώ το κέρατό μου, ξαναδιάβασε το σχόλιό μου μπας και το καταλάβεις. Από πού συμπεραίνεις ότι έχω αλλεργία με τα έργα; Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ή ήταν ο δήμαρχος. Η υποβαθμισμένη ποιότητα ζωής με ενδιαφέρει και αυτή σχολιάζω.
      Για την ταμπακιέρα έχεις να πεις κάτι; Διαφωνείς με τα προβλήματα των δημοτών που αναφέρω; Πες μας για να καταλάβουμε και το ΙQ σου

      Διαγραφή
    3. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚ@Τ@ ΜΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ;;;; ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΤΟ ΠΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    4. Εσύ 6:42 έχεις μεγάλο iq. Την αλλη φορά κατέβα υποψήφιος να τα κανείς όλα σωστά. Φωτεινε παντογνώστη. Πες μας τι προτείνεις. Να μη γίνει το έργο; ποια ειναι η πρόταση σου; έχεις κάτι συγκεκριμένο να πεις; Αν ήσουν εσύ τι διαφορετικό θα έκανες;;; πες μας. Τελείως φιλικά όλα αυτά.

      Διαγραφή
    5. Μα το λέω τι προτείνω. Έλεγχο στον εργολάβο. Το iq μου είναι του μέσου σκεπτομενου δημότη.

      Διαγραφή
    6. Απορία γιατί δεν δημοσιεύεται κ Βαφειάδη την προκήρυξη του έργου να δούμε όλοι την ευθύνη του εργολάβου και του δήμου για να μπει τέλος στο ποιος φταίει..

      Διαγραφή
  2. Μαλιστα απο τις χωματινες λακουβιτσες θα παμε στις ασφαλτοδρομενες λακουβιτες.....καλο το εργο και μπραβο αλλα ολοι μα ολοι οι δρομοι θελουν ασφαλτο και οχι μονο εκει που εσκαψαν γιατι παλι μπαλωματα και λακουβες θα εχουμε βλεπε δρομο κεντρου υγειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε φίλε. Όμως αυτό προβλέπει η μελέτη. Τι μπορεί να κάνει ένας Δήμος όταν το κράτος δεν βοηθάει καθόλου. Έχουν κόψει όλες τις χρηματοδοτήσεις. Ας ερθει ο Σηφάκης να γίνει δήμαρχος να δούμε τι θα καταφέρει ετσι όπως κατάντησαν την Ελλάδα. Και αναφέρομαι σε όλα τα κόμματα για να μην παρεξηγηθώ. Αντί να αποδίδουμε τις ευθύνες εκεί που πρέπει για όλα φταίει π δήμαρχος. Ε όχι.

      Διαγραφή
    2. οι υπεύθυνοι μηχανικοί να επιβλέψουν και ο εργολάβος να κάνει σωστή αποκατάσταση, όπως προβλέπεται από τους τεχνικούς όρους. Και αποκατάσταση δεν σημαίνει γεμίζω απλά ην τρύπα. Σημαίνει ότι επαναφέρω το οδόστρωμα στην προηγούμενη κατάσταση.

      Διαγραφή
  3. Ειναι λογικό ένα τόσο μεγαλο έργο να δημιουργεί προβλήματα. Παντού αυτό συμβαίνει. Κάνουμε λίγη υπομονή . Τελειώνει σε λιγο. Ας μη γινόμαστε μίζεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το κόστος που επωμίζεται η πόλη,η αγορά κλπ, σε σχέση με τα ωφέλη είναι σίγουρα καλά μετρημένα φίλε? η καθημερινότητα δεν είναι απλά άσχημη πάντως.Είναι εφιαλτική και φυσικά δεν είμαι ψηφοφόρος κανενός.Δεν ψηφίζω Αλμωπία.

      Διαγραφή
  4. ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.Ε ΛΙΓΗ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η ΣΚΟΝΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΗ ΚΟΠΡΙΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πραβο δημαρχε προχωρα γερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πραβο δημαρχε προχωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει για την ταλαιπορια. Είμαι σίγουρη. Καλή συνέχεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειναι πρώτη φορά μετά από χρόνια που κάτι καλό γίνεται στον δήμο μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα υπάρχει και το κολυμβητήριο της Αριδαίας μην το ξεχνάμε!!!

      Διαγραφή
  9. Ζω στην Έδεσσα όμως η καταγωγή μου έλκεται από την Αριδαια. Θα ήθελα να πω και εγω δυο λόγια για όσα διαβάζω τους τελευταίους μήνες. Πριν λίγα χρόνια ο δήμαρχος Εδεσσας ξεκίνησε να υλοποιεί την ανάπλαση της πόλης. Ο άνθρωπος δεν μπορούσε να βγει έξω γιατί τον βρίζανε για την ταλαιπορια. Ακόμα και σύμβουλοι του τον κατηγορούσαν. Ήρθαν οι εκλογές και βγήκε πανψηφη. Ξέρετε γιατί; γιατί γ ταλαιπορια ξεχνιέται ενώ το έργο μένει για να θυμίζει οτι κάποιοι δούλεψαν σκληρά. Έχετε έναν δημαρχο που προβάλει την Αλμωπία όσο κανένας άλλος. Ειναι δίπλα στο τελευταίο χωριό. Ειναι λογικό να υπάρχει εκνευρισμός. Όμως μετά βεβαιότητας θα σας πω οτι αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν κανείς. Με σεβασμό σε ολους τους προλαλήσαντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΜΕΓΑΛΕ!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Καμία σχέση φίλε μου το έργο της Έδεσσας με της Αριδαίας , δεν ήταν αποχετευτικό να σκάψουν τους δρόμους και μετά να τους μπαλώσουν..Και δεν τον έβριζε κανένας τον δήμαρχο..

      Διαγραφή
    3. η έδεσσα δεν ξέρω με ποιό τρόπο,πάντως έγινε πόλη να ζεις.Η Αριδαία είναι ο τόπος μας αλλά δυστυχώς μόνο με αντικίνητρα θα έπρεπε να δεχτει ο Δήμος ένα τέτοιο έργο.

      Διαγραφή
  10. το ποτάμι που πέφτουν τα λύματα μέχρι τώρα, ελάχιστο κομάτι της Αλμωπίας συμπεριλανβάνει! Πολύ απλά με αυτό το έργο ωφελημένοι είναι οι κάτοικοι μετά την Αλμωπία! Μόνο η Υδραία και το Άλωρο ακολουθουν την Αριδαία.Άρα πρακτικά :σωστό το έργο ΑΛΛΑ όχι και τόσο χρήσιμο ειδικά για τους Αλμωπείς !Κατανοητό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μήπως το έργο ήταν παγίδα και η πραγματοποίηση του απαιτούσε μεγαλύτερη οργάνωση? δηλαδή μόλις ολοκληρωθεί το έργο θα μπορούμε να πούμε σωθήκαμε! Τα πάντα θα είναι καλύτερα? οι δημότες θα πληρώσουν απ την τσέπη τους για ένα έργο που θα μας αφήσει με λακούβες μόνιμες.Αυτό το πρόβλημα παλεύεται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κ Βαφειάδη με το Δελτίο τύπου καλά κάνετε και μας ενημερώνεται να σταματήσει η ταλαιπωρία εξάλλου είναι ένα σοβαρό έργο για την πόλη μας εύλογο το ερώτημα πότε θα ρίξει ο εργολάβος άσφαλτο κάνει την κατάλληλη υποδομή για να πέσει η άσφαλτος θα γίνει ξανά εκσκαφή τι τελικά θα γίνει θα έχουμε τα ίδια με την είσοδο της Αριδαια καθηζήσεις κάντε μια βόλτα να δείτε το αποτέλεσματα αίσχος θα έχουμε 3Α πάνω από την άσφαλτο να ανοίξει η μελέτη διαφορετικά θα είναι αργά όταν επέμβει ο εισαγγελέας αν δεν πέσει το προβλεπόμενο πάχος 3Α λατομείου κάτω από την άσφαλτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πώς γίνεται με όποιον μιλάς έξω να σου λέει τα χειρότερα για την κατάσταση στην Αριδαία και για τις ευθύνες του δημάρχου και εδώ μέσα όλοι να τον φιλοφρονουν και να τον γλύφουν δεν ξέρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος λεει ρε κουραστικε για ευθηνες του Δημαρχου; μονο εσυ που γραφεις συνεχως σχολια και μας ζαλιζεις τ αρ.... καραμαλακα, αισιχτιρ μπουμπουνα, αλλα φταιει ο Βαφειαδης που σε δινει βημα.

      Διαγραφή
    2. πόσα σχόλια εχεις γράψει ρε 12.14? γυναίκα δέν εχεις? παίξε καί λίγο μαζί της, μάς ζάλισες στόν ερωτα ρέ φίλε.

      Διαγραφή
    3. 12.46 και 12.43 που προφανώς είσαι ο ίδιος γλύψε κιαλο τα κακαλα του δημάρχου σας ίσως σας δώσει και εσάς ένα 20αρικο

      Διαγραφή
    4. καλά ρε μέχρι τής 1.10 καί ακόμη γράφεις? ρε αραξε λίγο, τόσο μένος με τον δήμαρχο, ξεσκίστηκες μωρή πόρνη, ρε Βαφειαδη πάνω από δυο σχόλια απαγορέυετε, αυτός δέν σταματά.

      Διαγραφή
  14. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΩΜΑ ΣΚΟΝΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΑΝΑΔΟΥΛΙΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΤΟ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εχετε....πλακα...ζζζζζζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News