Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Δύο ακόμη συλλήψεις μετά την επίθεση στο Λονδίνο

Ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής Μαρκ Ρόουλι δήλωσε ότι έχουν τεθεί συνολικά υπό κράτηση εννέα άτομα

Σε δύο ακόμη συλλήψεις προχώρησε η βρετανική αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση στο Λονδίνο. Ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής Μαρκ Ρόουλι δήλωσε ότι έχουν τεθεί συνολικά υπό κράτηση εννέα άτομα.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου γνωστοποίησε και το όνομα του δράστη. Πρόκειται για τον Χαλίντ Μασούντ, 52 ετών.

Εν τω μεταξύ, την Πέμπτης ένας άνδρας 75 ετών υπέκυψε στα τραύματά του αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών από την επίθεση στο Ουεστμίνστερ σε πέντε (μαζί με τον δράστη).

Από τη φονική κούρσα του αυτοκινήτου στη γέφυρα του Ουστμίνστερ τραυματίστηκαν συνολικά 40 άτομα, έξι εκ των οποίων σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News