Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Καμία απάντηση από την Αντιπολίτευση: Πώς αιτιολογεί την απουσία της από τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου;

Περιμένουμε να ακούσουμε και την εκδοχή της αντιπολίτευσης για τη στάση που κρατά όλο αυτό το διάστημα

«Άκρα σιωπή» από τα στρατόπεδα Πασόη και Ασβεστόπουλου, μετά τις ηχηρές δηλώσεις του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου σχετικά με την αναβολή της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας που είχε ως θέματα τη συγκρότηση Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ο Δήμαρχος τους κατηγόρησε ευθέως ότι με την απουσία τους οδήγησαν σε αναβολή της Συνεδρίασης και πλέον έχουν ευθύνη για τις σημαντικές καθυστερήσεις στη λειτουργία του Δήμου όπως είναι αυτή της καταβολής των προνοιακών επιδομάτων. Ωστόσο, μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν αιτιολογήσει την απόφασή τους να μην παραστούν στη Συνεδρίαση.

Το σίγουρο είναι ότι τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρουν όλες αυτές οι κόντρες εσωτερικής κατανάλωσης και θέλει να κάνει τη δουλειά του. Το είχαμε τονίσει και πριν λίγες ημέρες, όταν χτυπήσαμε τον κώδωνα του κινδύνου, ωστόσο κάποιοι προτίμησαν να μείνουν στους τύπους και όχι στην ουσία. Και η ουσία είναι να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του ο Δήμος προς όφελος των πολιτών. Όσο για τον ρόλο της αντιπολίτευσης και του οποιουδήποτε θέλει να εκφράσει αντίθετη άποψη, «πεδίο δράσης λαμπρό». Αρκεί να μη γίνεται πιο δύσκολη η καθημερινότητα των πολιτών.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, περιμένουμε να ακούσουμε και την εκδοχή της αντιπολίτευσης για τη στάση που κρατά όλο αυτό το διάστημα, ώστε να κρίνει ο κάθε πολίτης ποιος έχει δίκαιο και ποιος έχει άδικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News