Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Απολύθηκαν εργαζόμενοι ιδιωτικής κλινικής που χόρευαν μέσα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Δείτε βίντεο

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία ένα βίντεο που δείχνει γιατρούς και νοσοκόμες να στήνουν χορούς και πανηγύρια μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικής κλινικής στην Αττάλεια της Τουρκίας.


Το βίντεο, που δείχνει τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο να χορεύουν μέσα στη Μονάδα, είναι από τις 23 Δεκεμβρίου του 2013 αλλά τώρα ήρθε στη δημοσιότητα, σύμφωνα με τη Hurriyet Daily News.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Hüseyin Sarı εξέδωσε ανακοίνωση όταν το βίντεο κυκλοφόρησε στα social media και έγινε γρήγορα viral, τονίζοντας πως είχε δει το οπτικό υλικό λίγο μετά το συμβάν και οι εμπλεκόμενοι απολύθηκαν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ενημερώθηκε και ο περιφερειακός διευθυντής του υπουργείου Υγείας της χώρας.


    

 Πηγή: e-radio.gr

1 σχόλιο:

  1. μια ζωή οι τούρκοι αγνοούν την αξία της ανθρώπινης ζωής...απλά κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News