Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Δράση στα πλαίσια της πρόληψης του σακχαρώδη διαβήτη

Ανακοίνωση


Η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας στα πλαίσια της Κοινωνικής της Πολιτικής και στη διάθεσή της να βοηθήσει, όσον αφορά στην πρόληψη σε θέματα υγείας, ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας ότι θα πραγματοποιήσει με τα προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι δωρεάν καταμέτρηση σακχάρου σε όλες τις Τ.Κ. του Δήμου μας.

Ο τρόπος αποφυγής του σακχαρώδη διαβήτη δεν είναι άλλος από την πρόληψη, η οποία ως τρόπος ζωής είναι αναγκαία για την αποφυγή τόσο αυτής, όσο και άλλων σοβαρών παθήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξει ενημέρωση από τους Προέδρους των Τ.Κ. και από το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News