Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Καθυστέρηση στην επιχείρηση απενεργοποίησης της βόμβας λόγω… κρυφής κάμερας!

Η κάμερα απομακρύνθηκε από το σημείο χωρίς να χρειαστεί παρέμβαση εισαγγελέα

Καθυστέρηση στην επιχείρηση απενεργοποίησης της βόμβας λόγω… κρυφής κάμερας!

Ένα απρόοπτο καθυστέρησε την επιχείρηση απενεργοποίησης της βόμβας καθώς μια κάμερα που τοποθετήθηκε από site «πάγωσε» προσωρινά τις ενέργειες των πυροτεχνουργών.

Η κάμερα απομακρύνθηκε από το σημείο χωρίς να χρειαστεί παρέμβαση εισαγγελέα, η επιχείρηση συνεχίζεται κανονικά.

Η ιστοσελίδα ενημερώθηκε τηλεφωνικά στην Αθήνα να διακόψει τη σύνδεση, όπως και έγινε. Θα υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα ώστε να μπουν αστυνομικοί στο σπίτι και να αφαιρέσουν την κάμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News