Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΟΑΕΔ: Προσλήψεις ανέργων με επιδότηση μισθού - Από σήμερα οι αιτήσεις

Τα προγράμματα του ΟΑΕΔ

Από σήμερα οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσλάβουν ανέργους ηλικίας άνω των 50 ετών μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ένταξη σε δύο προγράμματα.

Τα προγράμματα του ΟΑΕΔ προβλέπουν:

Πρόσληψη σε επιχειρήσεις με προσωπικό πάνω από 20 εργαζόμενους, συνολικά 5.000 ανέργων που βρίσκονται σε ιδιαίτερη μειονεκτική θέση (διάρκεια ανεργίας άνω των 12 μηνών) με επιχορήγηση διάρκειας 12 μήνες, και δυνατότητα επέκτασης για άλλους 9 μήνες.

Σε περίπτωση επέκτασης του προγράμματος η επιχείρηση δεσμεύεται να διατηρήσει το προσωπικό της για τρεις επιπλέον μήνες, ενώ σε αντίθετη περίπτωση δεν ισχύει η δέσμευση. Για την πρόσληψη ανέργων που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση (διάρκεια ανεργίας έξι έως 12 μήνες) η διάρκεια της επιχορήγησης είναι 9 μήνες χωρίς δυνατότητα επέκτασης. Οι επιχειρήσεις δεσμεύονται να διατηρήσουν το προσωπικό τους για 3 επιπλέον μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News