Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Απορρίφθηκε και η τέταρτη αίτηση αποφυλάκισης του Ακη Τσοχατζόπουλου

«Δεν προκύπτει ότι η βλάβη θα είναι δυσανάλογη, εάν παραμείνει φυλακισμένος ο κατηγορούμενος, όταν μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας μέσα σε λίγες ώρες είδαμε ότι μπορεί να διακομιστεί σε νοσοκομείο», ανέφερε η εισαγγελική λειτουργός

Στη φυλακή παραμένει ο Ακης Τσοχατζόπουλος, καθώς το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων απέρριψε για τέταρτη φορά το αίτημα αποφυλάκισής του.

Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και η εισαγγελέας του δικαστηρίου, η οποία υποστήριξε ότι ναι μεν ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ωστόσο η συνέχιση της κράτησής του δεν θα οδηγήσει σε ανεπανόρθωτη βλάβη, όπως αυτή ορίζεται από τον νόμο.

«Δεν προκύπτει ότι η βλάβη θα είναι δυσανάλογη, εάν παραμείνει φυλακισμένος ο κατηγορούμενος, όταν μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας μέσα σε λίγες ώρες είδαμε ότι μπορεί να διακομιστεί σε νοσοκομείο», ανέφερε η εισαγγελική λειτουργός.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην υπουργού κατέθεσαν σήμερα ιατρική γνωμάτευση του αναπληρωτή καθηγητή Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών Χρήστου Κλωνάρη, σύμφωνα με την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει εμφανίσει επικίνδυνο φλεβικό έλκος στο πόδι, παρουσιάζει δυσκολία στη βάδιση και κρίνεται αναγκαία η άμεση εισαγωγή του σε νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News