Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Προκαλεί ο Τσαβούσογλου: «Αν θέλαμε να ανέβουμε στα Ιμια, θα το κάναμε»

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε και στην υπόθεση των 8 στρατιωτικών και την απόφαση να απορριφθεί η έκδοσή τους από τον Αρειο Πάγο

Νέες προκλητικές δηλώσεις έκανε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, καθώς ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, απαντώντας στον Ελληνα ομόλογό του, είπε ουσιαστικά ότι αν η Τουρκία ήθελε να πατήσει στα Ιμια, θα μπορούσε να το κάνει.

Ο Τσαβούσογλου με τις δηλώσεις του απάντησε στα λεγόμενα του Νίκου Κοτζιά ο οποίος, στη συνέντευξη που είχε δώσει στο ΣΚΑΪ, είχε αναφέρει ότι ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων δεν θα μπορούσε να ανέβει στα Ιμια γιατί η Ελλάδα είχε λάβει τα μέτρα της.

«Αν το καθήκον του Τούρκου αρχηγού ήταν να ανέβει στα Ιμια, θα το είχε κάνει», είπε ο Τσαβούσογλου και συμπλήρωσε με νόημα, αναφερόμενος στην κρίση του 1996 «Μην ξεχνάμε ότι εμείς ανεβήκαμε οποτεδήποτε χρειάστηκε».

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε και στην υπόθεση των 8 στρατιωτικών και την απόφαση να απορριφθεί η έκδοσή τους από τον Αρειο Πάγο. Αυτό, σχολίασε, δεν αρμόζει στις σχέσεις καλής γειτονίας ούτε έχει σχέση με τη Δικαιοσύνη.

«Αυτό δεν μας προκαλεί απορία», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας πως ο επικεφαλής του κουρδικού PKK «είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα».

2 σχόλια:

  1. Ανεβείτε ρε γκιαουρηδες ελάτε να μασ κλασετε τα αρχ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς ανεβητε κ εμείς θα σας πηδαμε,,, κολο ράτσα,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News