Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Δημοσκόπηση: Νέα μείωση των κύριων συντάξεων περιμένει το 96%

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 715 ενηλίκων σε όλη τη χώρα

Την εκτίμηση ότι οι συντάξεις που θα πάρουν σε 20 ή 30 χρόνια οι σημερινοί 30άρηδες και 40άρηδες δεν πρόκειται να είναι αντίστοιχες των εισφορών τους, διατυπώνουν πάνω από εννέα στους δέκα ερωτηθέντες (ποσοστό 94%), στο πλαίσιο έρευνας κοινής γνώμης της εταιρείας δημοσκοπήσεων «Interview».

Όπως προκύπτει από την ίδια έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 715 ενηλίκων σε όλη τη χώρα στο διάστημα 13-15 Φεβρουαρίου, σχεδόν έξι στους δέκα συμμετέχοντες (59%) πιστεύουν ότι η τελευταία ασφαλιστική μεταρρύθμιση (σύνδεση κερδών με ασφαλιστικές εισφορές) κινείται σε λανθασμένη κατεύθυνση, ενώ πάνω από εννέα στους δέκα (96%) εκτιμούν ότι επίκειται νέα συρρίκνωση των κύριων συντάξεων.

Την ίδια στιγμή, το 87% των ερωτώμενων υποστηρίζει πως οι ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες, που τους προσφέρει το ταμείο τους, σε σχέση με τις ασφαλιστικές εισφορές, δεν είναι καλές. Μόλις το 10% τις θεωρεί καλές, ενώ το 3% επέλεξε ν΄απαντήσει "δεν γνωρίζω-δεν απαντώ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News