Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τα ROLEX είναι τόσο ακριβά;

Πίσω στη δεκαετία του '50 δεν ήταν τόσο ακριβά

Εάν αναρωτιέστε γιατί ένα ρολόι Rolex είναι τόσο ακριβό, ίσως πρέπει να παρακολουθήσετε αυτήν την επίδειξη αποσυναρμολόγησης ενός Rolex Submariner, που δείχνει όλα τα περίπλοκα εξαρτήματα με εξαιρετική λεπτομέρεια. Η επίδειξη γίνεται από επαγγελματία ωρολογοποιό, ο οποίος αφαιρεί τα μηχανικά μέρη από το ρολόι σχολαστικά, με μεγάλη επιδεξιότητα.

Ωστόσο, το Rolex πίσω στη δεκαετία του '50 δεν ήταν τόσο ακριβό. Η σύντομη περιγραφή του βίντεο αναφέρει: «Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο κοινό το 1953. Το Rolex Submariner ήταν ένα καταδυτικό ρολόι που μπορούσαν όλοι να αποκτήσουν. Ελκυστικό τόσο για επαγγελματίες, όσο και για δύτες από χόμπι, το Submariner ήταν τότε προσιτό, πρακτικό και αξεπέραστο».


Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News