Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Εκτοξεύτηκαν οι τιμές των καυσίμων στα νησιά

Αύξηση κατά 15% έχουμε και στο υγραέριο κίνησης

Πριν από ένα μήνα το πετρέλαιο κίνησης κόστιζε 1.02 ευρώ το λίτρο και σήμερα έφτασε το 1.22 ευρώ το λίτρο.

Αυξήσεις σοκ στις τιμές των καυσίμων στα νησιά που δεν εξαιρέθηκαν από την αύξηση του ΦΠΑ, σε συνδυασμό και με την αύξηση του Ειδικού Φόρου κατανάλωσης. Στο 1.90 ευρώ το λίτρο έφτασε η αμόλυβδη στην Αμοργό και στο 1.53 το πετρέλαιο κίνησης.

Στο 1.89 η τιμή της αμόλυβδης στη Μήλο και στο 1,53 το πετρέλαιο κίνησης. Στο 1.80 η βενζίνη στη Μύκονο και τα Κουφονήσια και στο 1.47 το κίνησης . Στο 182 η αμόλυβδη στην Κάρπαθο. Στο 1.70 η βενζίνη στη Σαντορίνη και στο 1,39 το κίνησης.

Όπως είπε στον ΣΚΑΙ ο Πρόεδρος των Πρατηριούχων, Γιώργος Ασμάτογλου, η τιμή της αμόλυβδης τον τελευταίο μήνα έχει αυξηθεί κατά 10 λεπτά το λίτρο.

Πιο μεγάλη είναι η αύξηση στο πετρέλαιο κίνησης. Πριν από ένα μήνα κόστιζε 1.02 ευρώ το λίτρο και σήμερα έφτασε το 1.22 ευρώ το λίτρο.

Αύξηση κατά 15% έχουμε και στο υγραέριο κίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News