Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Συντήρηση και επισκευή δικτύων ομβρίων σε Αριδαία, Βορεινό, Πευκωτό, Άψαλο, Πιπεριά, Γαρέφι και Νεοχώρι

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Δ.Ε. ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΑΡΙΔΑΙΑ, ΒΟΡΕΙΝΟ, ΠΕΥΚΩΤΟ, ΑΨΑΛΟΣ, ΠΙΠΕΡΙΑ, ΓΑΡΕΦΙ, ΝΕΟΧΩΡΙ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην προκήρυξη του έργου που αφορά στη συντήρηση και επισκευή δικτύων ομβρίων υδάτων προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας, ενώ η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25/1/2015 και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημαρχείο.

Στα πλαίσια των εργασιών, θα γίνουν εκσκαφές, διάστρωση και εγκιβωτισμός με άμμο, τοποθέτηση αγωγών ομβρίων, αποκατάσταση του οδοστρώματος και τοποθέτηση φρεατίων με σχάρες σε Αριδαία, Πευκωτό, Άψαλο και Νεοχώρι και επισκευή τσιμενταυλάκων σε Βορεινό, Πιπεριά και Γαρέφι.

Οι φωτογραφίες που έχουν αποσταλεί με το παρόν δελτίο τύπου, παρουσιάζουν τα προβλήματα που υφίστανται στους παραπάνω οικισμούς και τα οποία θα λυθούν με την παραπάνω παρέμβαση.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του παραπάνω έργου ανέρχεται σε 11.998 ευρώ (με Φ.Π.Α. 24%).

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Με όσα μέσα διαθέτουμε προσπαθούμε να παρεμβαίνουμε ουσιαστικά. Οι παραπάνω παρεμβάσεις αφορούν προβλήματα τα οποία διαπιστώσαμε κατά τις επισκέψεις μας στα χωριά. Στόχος μας είναι να ιεραρχούμε σωστά όλα τα ζητήματα και να δίνουμε λύσεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Θα ακολουθήσουν βέβαια και άλλα ανάλογα έργα που θα αφορούν τις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες». 




















6 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΛΥΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοτική αρχή που δουλεύει δεν έχει να φοβάται τίποτε.Δήμαρχε συνέχισε έτσι.Αλλά ο φωτισμός στην Κύπρου απ τον Βάκο ως Τοξίδη έχει ελλείψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΒΑΚΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ. ΕΜΕΙΣ ΦΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΠΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά σιγά γίνεται η αγγούριδα
    μέλι ένωση 31 παιδιών
    Λαγγαδιο περικλειτικη για την
    Διμιουργια καινούργιας παιδικής
    χαράς στην Λαγγαδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News