Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Προσοχή! Υπόσχονται δωρεάν mb στο internet, αλλα κάνουν φάρσα με την πυροσβεστική

Μην ξεγελαστείτε

Εδώ και καιρό κυκλοφορεί η φήμη πως αν καλέσει κανείς στο 1990 παίρνει δωρεάν MB για το κινητό του.


Όμως η πληροφορία που διέδωσαν άγνωστοι μέσω internet δεν ισχύει! Το τηλέφωνο δεν αντιστοιχεί σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας αλλά στην Πυροσβεστική και με κάθε τέτοια κλήση μπουκώνει το τηλεφωνικό κέντρο και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις έκτακτες ανάγκες.

Μάλιστα η Πυροσβεστική έβγαλε ανακοίνωση και στα social media.

"ΜΗΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ 1990. Η προτεινόμενη ως προσφορά που υπάρχει στα social media για δωρεάν 500 ΜΒ αποτελεί κακόβουλη ενέργεια και παρακωλύεται σημαντικά η ορθή λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου του Πυροσβεστικού Σώματος"


 Πηγή: E-Radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News