Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Ξεχάστε τις επιστροφές φόρου - Πως εξαφανίζονται

Ο νέος συμψηφισμός αφορά τις τρέχουσες εισφορές προς τα Ταμεία

Ο συμψηφισμός οφειλών του Δημοσίου με τις οφειλές των πολιτών επεκτείνεται σε όλα τα επίπεδα και κάπως έτσι το Δημόσιο όχι απλά δν δίνει πίσω τους επιπλέον φόρους, αλλά παρακρατεί προκαταβολικά και οφειλές προς Ταμεία κλπ στερώντας τους πολίτες από τη δυνατότητα για δόσεις και χρήση των χρημάτων όπως εκείνοι επιθυμούν.

Ο νέος συμψηφισμός αφορά τις τρέχουσες εισφορές προς τα Ταμεία. Το παράθυρο συμψηφισμού των τρεχουσών εισφορών με επιστροφές φόρων και ΦΠΑ άνοιξε με την απόφαση των υφυπουργών Κοινωνικής Ασφάλισης και Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου που τροποποιεί την αρχική που περιελάμβανε μονάχα τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Κάπως έτσι το Δημόσιο μπορεί να παρακρατεί τρέχουσες εισφορές προς τα Ταμεία. Για να εξασφαλίσει την πληρωμή των εισφορών στα Ταμεία το κράτος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα ακόμη όπλο. Τα χρήματα αντί να επιστρέφονται στους πολίτες θα δίδονται απευθείας στα ταμεία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News