Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Ραγίζει καρδιές συνεργάτης του Παντελίδη: «Έμεινα μόνος μου!

Στην εφημερίδα Εσπρέσσο μίλησε ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν από τα πιο αγαπητά παιδιά του χώρου και ο χαμός τους στοίχισε πολύ σε όλους τους συνεργάτες τους. Στην εφημερίδα Εσπρέσσο μίλησε ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου, ο οποίο υπέγραψε την ενορχήστρωση του νέου τραγουδιού του Παντελίδη, «Άλλη μία ευκαιρία». Ο πρώην συνεργάτης και φίλος του αδικοχαμένου καλλιτέχνη περιγράφει όλο το παρασκήνιο του νέου κομματιού αλλά και τις σχέσεις που έχει με την οικογένεια του Παντελή…

«Το κλίμα στο γύρισμα ήταν μια παλέτα μεικτών συναισθημάτων. Από τη μία, υπήρχε μεγάλη λύπη για την απώλεια και αυτό αποτυπώθηκε στα πρόσωπα όλων μας, από την άλλη, μια τρομερή διάθεση και ενέργεια επίσης από όλους τους συντελεστές για δημιουργία. Θέλαμε όλοι να τον τιμήσουμε όπως έπρεπε και να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε όλες αυτές τις καρδιές των ανθρώπων που περιμένουν καρτερικά ένα καινούργιο τραγούδι του» και συνεχίζει ο Ρουσσέτος, μιλώντας στην «Espresso»…«Οι σχέσεις μου με τον Φίλιο, όπως και με όλη την οικογένεια, είναι άριστες. Ο Τριαντάφυλλος ήταν εκεί για να επιβλέπει. Είναι τα μάτια της οικογένειας κι έτσι πρέπει να γίνεται». Και συμπληρώνει…


«Το κομμάτι που βγήκε τώρα είναι ένα από τα αγαπημένα μου και κουβεντιάζαμε με τον Παντελή να το φτιάξουμε αρκετό καιρό πριν. Μας πρόλαβαν όμως τα γεγονότα, όποτε έμεινα μόνος μου. Τώρα πια κάθομαι και κάνω αυτό που κάναμε παρέα, να φτιάχνω δηλαδή τα τραγούδια του στο στούντιο, χωρίς όμως να μπορώ να ζήσω όλο το υπόλοιπο: τις πλάκες που κάναμε στο στούντιο, τη ζέστη στην ψυχή που νιώθαμε όταν αρχίζαμε να φτιάχνουμε ένα τραγούδι, τα μηνύματα και τα e-mails που στέλναμε ο ένας στον άλλον όλο το βράδυ για τις αλλαγές που θέλαμε να κάνουμε. Τώρα όλα γίνονται ανορθόδοξα. Αρχίζω με μια φωνή και μια κιθάρα από πρόχειρα ντέμο που είχαμε κάνει και το χτίζω ανάποδα. Δηλαδή, εκτός από την ανυπόφορη έλλειψη και τον πόνο, πρέπει να σκέφτομαι και τρόπους για το πώς θα φέρω εις πέρας αυτό το έργο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News