Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Τσιρώνης: «Η σημαία που αγοράζουμε δεν είναι σύμβολο»

Ο κ. Τσιρώνης, υπερασπίστηκε τις θέσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλου για τη σημαία

Στη γραμμή Παρασκευόπουλου και ένα βήμα παραπέρα πήγε ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North. Ο κ. Τσιρώνης, υπερασπίστηκε τις θέσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλου για τη σημαία λέγοντας:

«Ο κ. Παρασκευόπουλος ως βουλευτής πλέον και ως άριστος γνώστης της νομικής επιστήμης έχει δίκιο θεωρητικά οτι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια διαφορά και μην λαϊκίζουμε ανάμεσα στη σημαία που ειναι το σύμβολο, που ειναι οι σημαίες των δημοσίων κτιρίων, στις σημαίες που όλοι μας όσοι υπηρετήσαμε σε μάχιμες μονάδες και υπερασπιστήκαμε την πατρίδα μας όταν σηκώσαμε αυτη τη σημαία ως σύμβολο».

Συνεχίζοντας είπε ότι «η σημαία που αγοράζει ένας ιδιώτης απο τον Κοκκώνη και την έχει ο ίδιος, αυτη η σημαία που δεν ειναι δημόσια σημαία, δεν είναι σύμβολο, γιατί εκθέτουμε το σύμβολο με αυτόν τον τρόπο».

Και κατέληξε: «Άλλο πράγμα η σημαία που είναι αναρτημένη σε έναν ιστό δημόσια και άλλο πράγμα η σημαία που αγοράζω απο τον Κοκκώνη. Εγώ προσωπικά ως Γιάννης Τσιρώνης θα υπερασπιζόμουν ακόμη και αυτη τη σημαία, αλλά δυστυχώς ζούμε σε δημοκρατία, κάποιοι άνθρωποι το αντιλαμβάνονται διαφορετικά και με την πρώτη ευκαιρία προβαίνουν σε αυτές τις ασχημονίες, αλλά άλλο πράγμα να καταδικάσουμε πολιτικά τις ασχημονίες και άλλο να ποινικοποιήσουμε διαρκώς και με νόμους να προσπαθούμε να προστατέψουμε με την αξία μας. Ο πατριωτισμός μας φαίνεται απο τις πράξεις. Εγώ ποτέ δεν θα ήθελα αυτό το πράγμα για το οποίο μάτωσαν οι πρόγονοι μου να πατιέται, να λερώνεται να πηγαίνει οπου να' ναι, αλλά άλλοι ανθρωποι, δυστυχώς διαφωνώ μαζι τους έχουν άλλη αντίληψη και κάνουν αυτες τις ασχημονίες».

Για την Χρυσή Αυγή είπε μεταξύ άλλων: «Η Χρυσή Αυγή είναι υπο δίκη οργάνωση. Αν θελουμε να σεβόμαστε το κοινοβούλιο, καλώς ή κακώς αυτή ειναι η δημοκρατία μας κάποιοι άνθρωποι τους ψήφισαν, καλώς ή κακώς. Εγώ προσωπικά στη βουλή ακούω με μεγάλη προσοχή πάντα τον κάθε βουλευτή είτε ανήκει στη Χρυσή Αυγή είτε ανήκει οπουδήποτε αλλού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News