Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Η εικαστικός από τα Γιαννιτσά που με μια πινελιά φέρνει τα Χριστούγεννα στον χώρο σας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό και θα καταλάβετε

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, οι δρόμοι έχουν γεμίσει λαμπάκια και στολίδια. Τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες έχουν την τιμητική τους και οι καταστηματάρχες περιμένουν τον κόσμο να απολαύσει για άλλη μία χρονιά την βόλτα του και τα ψώνια του.
 
Όλοι έχουν ξεκινήσει να στολίζουν τα μαγαζιά τους με την Χριστουγεννιάτικη νότα να είναι πλέον ορατή παντού. Μια κοπέλα από τα Γιαννιτσά η εικαστικός Ιωάννα Χελβατζόγλου δίνει την δική της υπέροχη πινελιά σε όλο αυτό, ζωγραφίζοντας βιτρίνες καταστημάτων με τον δικό της μοναδικό Χριστουγεννιάτικο τρόπο σε πολλά μέρη της Β. Ελλάδος, φέρνοντας τα Χριστούγεννα σε κάθε μαγαζί ξεχωριστά.

Δείτε τις φωτό και θα καταλάβετε:





























Η εικαστικός Ιωάννα Χελβατζόγλου


2 σχόλια:

  1. ΛΑΘΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ.ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ Ο ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ Η ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΝΑΧΟΥ,ΓΥΖΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΛΥΤΡΑΣ ΚΛΠ.ΠΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΙΤΟΙ ΛΙΓΟΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΙ.ΑΣ ΜΗ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ.ΑΛΛΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕ ΛΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εικαστικός -ή -ό [ikastikós] Ε1 : που έχει την ικανότητα να απεικονίζει: Εικαστικές τέχνες, από τις λεγόμενες καλές τέχνες εκείνες που παρασταίνουν ομοιώματα όντων του πραγματικού ή φανταστικού κόσμου και απευθύνονται στην όρασή μας (ζωγραφικές, πλαστικές, διακοσμητικές κτλ.Να έχετε καλές γιορτές!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News